2777
2789
عنوان

عمل بینی چقدر الان❓️❓️❓️

99 بازدید | 18 پست

پیش دکتر متوسط بخوای عمل کنی

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمترین ۳۵ از ۳۵ به بالا

فعککککک نکنم همچین قیمتی وحود داشته باشه اصلااا مگر اینکه مش غلام غصابمون با ساتور بزنه نصفش کنه اینقد بگیره

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

فعککککک نکنم همچین قیمتی وحود داشته باشه اصلااا مگر اینکه مش غلام غصابمون با ساتور بزنه نصفش کنه این ...

نه همینه من پرسیدم

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

جدددی ؟؟؟ از کدوم دکتر؟ کدوم شهرهههه؟؟

اراک دکتر صنمار  دکتر  فرزاد زمانی کارشون خوبه میتونی بری تو پیجشون ببینی البته من آخرین بار چندماه پیش پرسیدم الان شاید ۴۰ باشه

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

من سه هفته پیش عمل کردم اهواز  البته جای مناسب متخصص گوش وحلق وبینی 

دستمزد دکتر۳۲وپونصد

عکاسی ۸۵۰

پک اتاق عمل۹۳۰

وسیله حفظ تقارن سوراخا ۲میلیون و ۲۵۰(اجباری نبود )

داروها۶۰۰

کلا حدود۳۷ شد

یه وسیله سیلیکونی خریدم ازشون۲ میلیون و۲۵۰ (اجباری نبود)گفتن برای ۴۰ به بالا خوبه که سوراخا یه اندازه دربیاد موقع خواب تایکماه استفاده باید بشه 

اراک دکتر صنمار دکتر فرزاد زمانی کارشون خوبه میتونی بری تو پیجشون ببینی البته من آخرین بار چندماه ...

باشه عشقم مرسی از گفتنت

من سه هفته پیش عمل کردم اهواز البته جای مناسب متخصص گوش وحلق وبینی دستمزد دکتر۳۲وپونصدعکاسی ۸۵۰پک ا ...

وای چقد خوب عمل کردی پسر واقعا قیمتش خوب بوده