2777
2789
عنوان

خیلی ناراحت میشم وقتی آدمای توی جامعه زشت لباس میپوشن

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 55 پست

اتفاقا شومیز گشاد و شلوار گشاد هم ب لاغرا میاد هم چاقا حالا نمیدونم منظورت قد خیلی کوتاهه؟ چون بالاتنه درشت رو میپوشونه به چاقا میاد انگار مانکن میشن 

شلوار پارچه ای گشاد چ جنسی خوبه دید نداشته باشه

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفت چند قسمت داشت اینکه اسم اوردی برای مثال کار درستی نیست چون اونا راضی شاید نباشن ...

قسمت دوم بله واقعا قرار نیست هرچی مد میشه همه بپوشن ی جور باشه مناسب باشه من الان شکم دارم قطعا باید طبق اندامم بپوشم حتی تو خونه هم ی جور میپوشم این شکم کمتر دیده شه تا برسه بیرون

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
نه میخونم دلیل نمیشه همه رو جواب بدم. برای من اون درکی که از سطح فکر درصدی از جامعه به دست میارم مهم ...

بیخیال خون خودتو کثیف نکن

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

حرفت چند قسمت داشت اینکه اسم اوردی برای مثال کار درستی نیست چون اونا راضی شاید نباشن ...قسمت دوم بله ...

اتفاقا خیلی ناراحت بودم دوست نداشتم اسم بیارم ولی اگر نمی‌آوردم متوجه منظورم نمیشدن

حرفت چند قسمت داشت اینکه اسم اوردی برای مثال کار درستی نیست چون اونا راضی شاید نباشن ...قسمت دوم بله ...

بعد البته وزن که مثل قد نیست دست خود آدمه. درصد زیادی از ما ایرانی ها متأسفانه حواسمون به تناسب اندام مون نیست حالا با به دلیل مشکلات که تمرکز رو از روی خودمون برداشته یا به دلیل تنبلی

بعد البته وزن که مثل قد نیست دست خود آدمه. درصد زیادی از ما ایرانی ها متأسفانه حواسمون به تناسب اندا ...

وزنم خیلی سخته کنترلش 

من خودم دوست دارم برم باشگاه اما چندسال درگیر کتفمم ک دیسک گردنم زده ب کتفم بعد. از تولد پسرمم خود دکترم گفت فعلا نرو الان ک بهتر شدم باز باید برم مشورت کنم با دکترم

وزنم خیلی سخته کنترلش من خودم دوست دارم برم باشگاه اما چندسال درگیر کتفمم ک دیسک گردنم زده ب کتفم بع ...

متاسفانه بیماریهای استخوان هم توی مردم مون زیاده. هیچ جای دنیا این مشکلات رو ندارن. من به این چیزا خیلی توجه میکنم و ناراحت هم میشم. حق مردم ما درست ادا نشده. بخش زیادیشم خودشون مقصرن ولی بخش زیادیشم به خاطر مشکلات کار و زندگی شونه

من که نرفتم جلو مردم رو بگیرم بگم آقا خانم این چیه پوشیدی من فقط یه موضوع کلی رو مطرح کردم. لباس و پوشش هم از دیرباز یه موضوع مرتبط با فرهنگ و تمدن بوده و پرسیدنش مشکلی ایجاد نمی کنه

متاسفانه بیماریهای استخوان هم توی مردم مون زیاده. هیچ جای دنیا این مشکلات رو ندارن. من به این چیزا خ ...

بله دیگه این موارد زیاده اکثرا بخاطر غذا و روغن های تراریخته و بی کیفیت