2777
2789
عنوان

خاله ی بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 37 پست
منم دلم خونه از خاله هام بخدایه حرفایی بهم زدن که خودم موندمبعد همیشه از خودم پرسیدم مگه من چیکارشون ...

خاله ی منم جادوگریه که دومی نداره سر دانشگاه رفتن من یه اخم و تخمی کرد بیا و ببین دروغ پشت دروغه که میبافه. هربار یه نقشه ای داره بهت نزدیک میشه بخدا دست شیطان رو از پشت بسته

خاله ی منم جادوگریه که دومی نداره سر دانشگاه رفتن من یه اخم و تخمی کرد بیا و ببین دروغ پشت دروغه که ...

من که می سپارمشون بخدا

چون کار یه بار نبود 

دلم شکستن هر دفعه

بی خود بی جهت اشکم درآوردن

بعد جلو بقیه هم می زنن زیر حرفشون که ما این حرفو بهت نزدیم

بخدا اینش زور داره برام

الان چند وقته بخاطر کارهاشون خونه مامان بزرگ نمی رم که اونا اونجا نباشن 

واقعا دیگه تحمل ندارم

بخدا این برام خیلی زور داره که خیلی دوست اشون داشتم

اخرین بار 

همه روستا بودیم خونه مامان بزرگم

بعد ما تازه رسیده بودیم تو حیاط نشسته بودیم همه بودن

من اومدم برم پیش بقیه بشینم

دمپایی نبود 

کفش های بابابزرگم پوشیدم بخدا اونا رو روستا فقط می پوشه 

بعد تا دید منو با پرخاش گفت چرا اینا رو پوشیدی اینا

بخدا اشکم دراومد ولی هیچی نگفتم رفتم عوض کردم یه چیز دیگه پام کردم بعد مامان بزرگم بهش گفت چرا اینطور می کنی بلند داد زد گوه خورده

بخدا هنگ کردم

هر دفعه زنگ می زنه به مامانم می گه چرا برا این آنقدر لباس می خری چرا انقدر بهش توجه می کنی اینا

بعد زنگ زده بود چند روز پیش به خواهرم که من حامله بودم اینطور گفتم حالم خوب نبوده

ولی درحالی که قبل حاملگی هم رفتارش این بود

فک کن اشکم دراود اونجا من رفتم تو اتاق گریم گرفت

واقعااا دیگه نمی دونم با اینا چیکار کنم من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که می سپارمشون بخداچون کار یه بار نبود دلم شکستن هر دفعهبی خود بی جهت اشکم درآوردنبعد جلو بقیه هم ...

درک میکنم واقعا حق داری بهترین کار همون قطع رابطه است جوری که من الان حتی اگه بشنوم خاله ام جایی هست از دور و ور اونجا هم رد نمیشم هر چی دور تر باشی ازشون راحت تری و بیشتر حس آرامش داری

درک میکنم واقعا حق داری بهترین کار همون قطع رابطه است جوری که من الان حتی اگه بشنوم خاله ام جایی هست ...

ببین حرفاشون می زنن بعد جلو بقیه می زنن زیرش

یه بار یه خاله ام برگشت یه چیز خیلی بدی گفت  به من طبقه بالا بود شانس داشتم میومدم پایین شنیدم

بعد منم پاشدم برم 

زدن زیر حرفشون قسم هم می خورد که دست می زارم رو قرآن اینا

واقعا موندم 

هرچی هرموقع فک کردم به هیچ نتیجه ای نرسیدم که آخه مگه من چیکارشون کردم

هر دفعه یه کرمی ریختن یه حرفی زدن

اینم بیشتر اذیتم می کنه که من کسی نداشتم که جوابشون رو بده پشتم دربیاد 

خداهم جواب حرفاشون نمی ده

ببین حرفاشون می زنن بعد جلو بقیه می زنن زیرشیه بار یه خاله ام برگشت یه چیز خیلی بدی گفت به من طبقه ...

خاله ی منم دقیقا همینطوره جلوی خودم دست گذاشت رو قرآن قسم دروغ خورد این جور آدما واقعا از هیچی نمیترسن خدا به دادشون برسه

خاله ی منم دقیقا همینطوره جلوی خودم دست گذاشت رو قرآن قسم دروغ خورد این جور آدما واقعا از هیچی نمیتر ...

خدا کاریشون نداره

دلم چندباره همه شون کلی خون کردن دلم شکست 

گریه کردم 

ولی خدا هیچ کاریشون نکرد