2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 151889 بازدید | 771 پست

نه 

رابط شما و اون آقا فقط اون بچه اس وگرنه شما دیگه هیچ نسبتی با هم ندارین 

هر چیزی که مربوط به مسائل غیر از بچه ها باشه به شما مربوط نمیشه وظیفه ایی هم ندارین

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بعضی کامنتا عجیبه تو این تاپیکینی چی ی بشقاب غذاس چی میشه مگهمردی ک از همسرش جدا شده از صدتا غری ...

تازه آدم شاید واسه  ی آدم غریبه دلش بسوزه ،ولی چرا باید دلت ب حال مردی ک ی روزی به بدترین شکل ولت کرده و حتی خبر بچه هاشم نگرفته و رفته سراغ عیاشی،بسوزه؟کوفت بخوره اصلا

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من بودم میدادم یه غذای تمیز و خوب

شما اشتباه میکنی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
میدونی متن و عنوان دیدم با شما هم نظر بودم تا کامنت یکی از خانما منو به فکر فروبرد گفتش ک شاید میخو ...

برای این راهکار میتونه غذای بچه هاشو هم بریزه برن اونجا بخورن

شایدم زن پدره بهشون غذا درستی نمیده اینجوری گفته ک بده بچه های خود اسی غذا رو

یه قابلمه غذا میتونه آماده کنه به اسم بچه ها

اونم میخوره