2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192260 بازدید | 908 پست
ادم احساسی همیشه بازنده ست و از بقیه عقبه

آفرین

کلا واسه مردا باید بی احساس بود هی باید بهشون محل ندی تا هی موس موس کنند دنبالت وقتی همش محبت کردی وظیفه ات میدونن نه لطفا

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه یکی دیگه‌ستازدواج کردن الان با هم زندگی میکنن

درد بخوره انشالله.

کوفتم نفرستی براش.

محلشم نده.

همون زنیکه بپزه،بخوره دیگه.

لعنت بهش

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

از تو که چیزی کم نمیشه با یک ظرف غذا ولی اون بیشتر میسوزه

کاش یاد بگیریم تو زندگی سالم زندگی کنم ن با عقده 

ناسلامتی پدر بچه هاشه پس فردا پیش بوها از مامان بد بگه چی؟ بگه غذا خواستم نیاورد چی؟

یکم قبل اینکه کینه ای باشید خوب فک کنید زشته ب خدا

اسی رو دارید ب راهی میکشونید ک پر عقده و کینه اس

با غذا دادن چیزی از اسی کم نمیشه درست میگی ولی با دادنش باعث میشه مادر خوبی ب چشم بچهاش باشه انسان باشه 

یه مسئله وقتی تموم میشه یعنی تموم شده با غذا دادن ندادن قرار نیست شوهر سابقش بشه براش تاج سر 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
پس بنویس که بدونه نهار نمیفرستی و دلت باهاش صاف نشده

ن بابا ول کن عین سگ بیمحلش کنه جوابشم نده مگه خر کدوم طویلس که بعد اون غلطی که کرده باهاش حرفم بزنه پیامم بده اسی اصلا انگار ن انگار پیامی دیدی 

غذا ک چیزی نیس من خسیس نیستمولی خب یاد روزای میفتم ک خون ب دلم گذاشت

مهم نیست پرونده اش بسته شد 

همون دقیقا ک امضا طلاق زدی بسته شد 

الان فقط پدر بچهاته مثل فامیلات 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
ولش جوابشو ندادم و نمیدم حوصلشم ندارم

بهترین کار ممکن 

فراموش کن بدون دغدغه بگیر بخواب

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
خیانت چجوری عزیزم؟ بچه هاتون چند سالشونه دختر یا پسر؟

همه جور ک فکرشو بکنی 

دخترم کلاس اوله

پسرم ۴ سالشه

یه پسر دیگم زیر یکسال

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

خواهشا جواب نده غذا هم نده به بچه هاتم چیزی نگو انگار نه انگار پیامی بوده یا نبوده کلا میخواسته ببین ...

نه جواب نمیدم

شده زنگ بزنه یا پبام بده ب بهانه بچها ولی من توجهی نکردم

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

هر ادمی ی اشتباهی داره تو زندگیش ممکنه پشیمون شده باشه

نه دیگه جناب خیانت اشتباه نیست جنایته و کسی که خیانت میکنه بازم انجامش میده

در ضمن خیانت بدترین کاریه که یه آدم میتونه بکنه خیانت یعنی اینکه من یه هرزه ام و تو رو نمیخوام

اگه دست من بود خیانت کار هارو میکشتم کسی هم بهم خیانت میکرد چنان میزدمش صدا سگ بده و تا آخر عمرش یادش نره چه گوهی خورده

کاش یاد بگیریم تو زندگی سالم زندگی کنم ن با عقده ناسلامتی پدر بچه هاشه پس فردا پیش بوها از مامان بد ...

شوهرش زن داره🤦🏻‍♀️ زن گرفته...

اتفاقا همین دلسوزی های بیجا،باعث میشه یه زندگی نابودبشه...

اگه قراره  با غذا ندادن به یه مرد هوس باز ک هوس  ،غذای زن سابقشو کرده،زن خراب بشه ،پیش بچه هاش...

خب بشه بهتررررررررررررر.

پس فردا همین مرد میاد میگه بیا صیغه من بشو!!

بازم باید بگی بخاطر بچه هام باشه!

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •