2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192295 بازدید | 908 پست
نه

حالا ی کتلت درست میکردی میدادی ب بچها ب هرحال رو انداخته بود شاید دلش برا دستپختت تنگ شده بود‌.بعد دیدی چیزی میخاست یا سو استفاده کرد دیگه کاری واسش انجام نمیدادی

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

عاقبت چی شد؟نهار فرستادی یا نه؟واکنش اون چی بود؟

واسش غذا نفرستادم

واکنش چیزی نداشت

اومد دنبال بچها و برگردوند تمام

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ی کتلت درست میکردی میدادی ب بچها ب هرحال رو انداخته بود شاید دلش برا دستپختت تنگ شده بود‌.بعد د ...

نمیتونستم خودمو قانع کنم برای کسی ک کلی ظلم کرده بهم

احساستمو کشته 

نابودم کرده

طردم کرده

کتکم زده

فحاشی کرده بهم و روزی هزار بار بهم میگفت از زندگیم گورتو کم کن نمیتونم وقتی یادم میاد حالم از خودم بهم میخوره بس بهم حس بی ارزشی داده

نتونستم براش کاری انجام بدم

ولی اگه محترمانه جدا میشدم فرق داشت 

الان رفتم تاپيكهاتو خوندم كمي، بزار همون خواهرش براش ناهار درست كنه، موقع حساب كتاب و به نام زدن خوا ...

اره اون یکی از بی توجهی و هیچ حساب کردنم تو زندگیش بود

اسی راستش تا صفحه ۵ که خوندم نظرم بر این بود که خب گناه داره شاید دلش تنگ دستپختته چی میشه مگه یه بش ...

ولی مرسی کاملا درک کردن  رو تو حرفات حس کردم 

دلش غذا میخواست خیانت نمیکرد

سخت نیست یه سر به تاپیکاش بزنید

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

ببین عزیز حرف سنگدلی و بی رحمی نیست برعکس من خودم خیلی احساساتی ام و از کمک کردن ب نیازمند دریغ نمیک ...

بهترین کارو کردی.اگه غذا درست میکردی براش از اینکه هم جنس توام ناراحت میشدم اما الان افرین بهت.همچین ادمی که تو تاپیکای قبلیتم گفتی اصلا ارزش نداره که وقتتو حرومش

کنی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بهترین کارو کردی.اگه غذا درست میکردی براش از اینکه هم جنس توام ناراحت میشدم اما الان افرین بهت.همچین ...

دقیقا درسته 

پسرت یکجا گفتی چهار سالشه جای دیگه گفتی امسال دنیا اومده موضوع چطوریه بعد چرا تو عروسی. داداشش با... ...

۳ تا بچه دارم

دخترم ۷ سالشه

پسرم ۴ سالشه

بچه اخرمم زیر یکسال ک پسره 

۱۰ سال پیش ازدواج کردم و امسال جدا شدم 

اون تاپیکت که نوشته بودی داداشت میخواد با یک ت رنس ازدواج کنه این آدم ها آدم های خیلی خوب و مهربونی ...

بله ازدواج کردن و من پذیرفتنمش و مشکلی باهاشون ندارم

مهم داداشمه ک رابطه خوبی باهاش داره و باهاش خوشه 

منم واسشون ارزوی خوشبختی میکنم