2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192386 بازدید | 908 پست
خدا رو شکر گلم 😘🥺🥺😍❤️🤲خوشحال شدم 😍🥰🥰❤️فداتشم 🥺😘😘❤️

دورت بگردم من که انقدر مهربونی 💋💋💋

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

منم خوبم وایسادم تا این هفتم پر بشه برم ایشالا صدای قلبشو بشنوم 😅🥰😍❤️

ایشالا عزیزم وقتی ادم نوبت سونو داره دل تو دلش نیس نه؟ من ک لحظه شماری میکنم کی باز برم انومالی صداشو بشنوم و ببینمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا عزیزم وقتی ادم نوبت سونو داره دل تو دلش نیس نه؟ من ک لحظه شماری میکنم کی باز برم انومالی صداش ...

دقیقا این روزا انگار هر کدوم ده روزه 

ایشالا که میری دوباره صدای قلبه قشنگشو میشنوی😍🥰🥰😅 

برا منم دعا کن مهربونم🥺❤️😘

عزیزم، میدونم پشت تک تک حرفات درد بسیار هست ولی آدما خودشون باید برای جایگاهشون تلاش کنن. فک میکنی ک ...

نه فقط همین یه بار براش اینکارو کردم ،بعد این خودش میدونه چیکار باید بکنه .من هیچوقت همچین چیزی برای دخترم نمیپسندم که بخواد کار منو انجام بده .چون انقد حمایتش میکنم که نمیذارم سالها با یه مرد بیمار زندگی کنه که پاسوزش بشه .هر کاری کردم بخاطر حال دخترم بودم و بس

دقیقا این روزا انگار هر کدوم ده روزه ایشالا که میری دوباره صدای قلبه قشنگشو میشنوی😍🥰🥰😅 برا منم د ...

قربونت عزیزم چشم حتما 💓

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلمی مهربونی از خودته ❤️انرژی مثبتی انگار 🥺😍😍😍😘❤️

عزیزدلمی 💋💋💋

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بستگی داره چه جوری از هم جدا شدین اگه مرد خیلی بدی بوده و خیانت میکرده دست بزن داشته صد درصد نه ولی اگه فقط عدم تفاهم بوده و با احترام جدا شدین من بودم میدادم ببره البته اینجا یه چیزایی گفتن که منم مردد شدم شاید میخواد به بقیه بگه ببینین هنوز دنبالمه و ازین حرفا

نه فقط همین یه بار براش اینکارو کردم ،بعد این خودش میدونه چیکار باید بکنه .من هیچوقت همچین چیزی برای ...

چیزی که برای دخترت نمیپسندی رو خودت انجام نده ، چون در شرایط مشابه ناخودآگاه همون کار شما رو الگوبرداری می کنه (شرایط مشابه که میگم منظورم نه شرایط عیناً شما باشه، هر کس یه جور بیتوته امتحان کشیده میشه، مهم اینه تو اون شرایط از خانواده مهارت مواجه رو یاد گرفته باشه).

برای تربیت فرزند، اول باید خودمون رو تربیت کنیم.

در هر صورت عزیزم امیدوارم بهترینها سهمتون باشه   

بنظرم اصلا این همه فلسفه بافی نداره یه انسان از شما در خواست غذا کرده و انسانیت ایجاب میکنه بهش بدی و شک نکن قانون طبیعت هست تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز ...