2777
2789
عنوان

دلم ازش گرفته به نظرتون حق دارم 🥺

109 بازدید | 8 پست

خودم معمولا زود جواب پیامش رو میدم حتی اگر مسافرت باشم بازم زیاد باهاش در ارتباطم

نامزدم این چند روز که رفته مسافرت خیلی دیر به دیر پیامم رو جواب میده در حالی که پیج دوستش رو دارم زیاد استوری می‌زاره یعنی دوستش گوشی دستشه دیگه

از ساعت هشت امشب بهش گفتم دلم تنگ شده زنگ بزن ساعت دوازده شب زنگ زده چند ثانیه صحبت کرد رفت شام بخورن بعدش هم گفت خاموشی زدن بیرون سرده فردا صحبت کنیم

دلم نمی‌خواست مسافرتش رو با قهرم خراب کنم ولی قهر کردم اونم فهمید دیگه جوابش رو ندادم چون خیلی دلم گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حق داری

بعدش که دید ناراحت شدم زنگ زد منم گفتم نمیتونم صحبت کنم قطع کردم در حالی که دوستاش بیدار بودن حالا خوبم بودن چی میشد چند دقیقه بره بیرون سرما بخوره منی که از ساعت هشت شب گفتم دلم برات تنگ شده

بعدش که دید ناراحت شدم زنگ زد منم گفتم نمیتونم صحبت کنم قطع کردم در حالی که دوستاش بیدار بودن حالا خ ...

والاحق داری مشخصه دوس داشتن تو ازاون بیشتره اما انقدر بهش نفهمون اینا بفهمن بیشتر حرص میدن بت

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل