2777
2789

ما عروسی داریم ماه بعد یکم داداشم پس انداز داشت بیشترش قرض گرفتیم از بقیه ۱۰۰ میلیون پنجاه میلیون و... 

ما رسم داریم دوتا چادر سر عقد برا عروس بگیریم همه فقط دوتا اکثرا نگه میذارن برای بعد عروسی چون دیگه نمیخرن خانواده داماد ما تا الان دوتا چادر مشکی برا عروسمون خریدیم با اینکه فقط یکبار تو عقد وظیفه ما بود و رسم ما هست و اینکه ما عیدی میبریم عروس هامون نگه میدارن که تازه عروس بودن بپوشن چون اینجوری سخت نمیشه برا داماد که موقع عروسی بخواد این خرج ها رو هم بکنه الان داداشم دستش تنگه فقط میتونه هزینه های ضروری ضروری رو بپردازه الان زن داداشم مانتو شلوار میخاد سر تاپا چادر میخاد چون استفاده کرد کهنه شد الان میشه سه تا چادر که ما بخریم واقعا داداشم دستش تنگه مانتو شلوارش کهنه نیست داداشم تو دلش هست بهش بگه ک فعلا همونارو استفاده کن تا بعد عروسی دستم باز شد برات بخرم الان واقعا خیلی کار ریخته رو سرش زن داداشم یه چیزایی از خودش در نیاره ک باید انجام بشه نشه قهر میکنه الان خیلی دلم برا داداشم میسوزه زن داداشم درک نداره باید بهش مستقیم بگی فلانی پول نداره شوهرت تا بفهمه در غیر اون صورت نمیفهمه مهمم نیست براش فقط میخاد به هدفش برسه و ار بقیه تازه عروسا بالاتر باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کمکش کنید پول مانتو چادر چیزی نیست طلا که نخواسته

خیلی کمک کردیم دیگ نمیتونیم خودمون هم خرج داریم منو بابا و مامانم بعدشم چادر مشکی دوتا خریدیم دیگه ک همچین روزی نگه داره اگه نکه میداشت الان دیگه نیازی نبود شوهرشم حرص نمیخورد