2777
2789
عنوان

بنظرتون چجوری به زن داداشم بگم ک دست داداشم خالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 44 پست
شما دخالت نکن شوهرش باید بهش بگه تازه عروس شما قانع هست یه عروس های دیدم که نگو‌۳ شب ...

تو فامیل ما همه اینجورین تازه عروس ما از همشون سر تر هم بود چون فشار اورد به داداشم بهترین ها رو خرید الان تو کل فامیل بحث جهیزیه شون هست ک میگن عالی خریدن و همه چی تکمیل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن گرفتن خرج داره و طبیعی مام اینطور هزینه ها داشتیم خودشون کنار میان

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

اون اگه درک نکنه هر چی تو بگی بدتر لج میکنه ومیخره

من خداروشکر شوهر م مشکلی نداشت اما خیلی نظر میدادن و دخالت میکردن اینو نخر اونو بخر... منم مجبور شدم جوابشونو بدم و کلی دلخوری پیش اومد 

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
من خواهر شوهرم تو نامزدی یه فوضولی خیلی بدی کرد هنوزم که هنوزه بعد شش سال فراموش نکردم و اصلااااا دو ...

من دوسش دارم ولی زن داداشم مدلشه باید یجورایی بهش بفهمونی حالا یجوری دوستانه چون دارم میبینم کلی خرج ضروری و مهم مونده زن داداشم جزئی هارو میخاد اول کامل کنه

ممن ک مستقیم نمیگم ولی میبینم چقد رو داداشم فشاره خیلییی زیاد

به داداشت بگوو با چرب زبونی رامش کنه منظورم این نیست کلکش بزنه نریزین سرمااا

بهش بگه الان تحت فشار واجباتو بخر اوضاعم بهتر شود قول میدم بهترینشو بخرم 

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
اون اگه درک نکنه هر چی تو بگی بدتر لج میکنه ومیخرهمن خداروشکر شوهر م مشکلی نداشت اما خیلی نظر میدادن ...

من ک مستقیم نمیگم ولی الان لباس عروس لباس داماد هم پول برای ارایشگاه دو نفر لباس برای فرمالیته اینا ک ضروری هست مونده زن داداشم چیزای جزئی رو میخاد اول کامل کنه ک بعدا پشیمون نشیم

به داداشت بگوو با چرب زبونی رامش کنه منظورم این نیست کلکش بزنه نریزین سرمااابهش بگه الان تحت فشار وا ...

میگم بگو. خودت بگو وضعت چیه ولی داداشمم حفظ غرور میکنه انگار غرورش اجازه نمیده بگه دستم تنگه اونم فکر میکنه داره دیگه کلی پول داره برا همین میگم یکی باید بهش بگه یجوری ک نیست دختر خوب پول نیست فقط برای چیزای ضروری مونده پول

خدایی نه اینکه گرون بخره نه اینکه شما نخریدولی از من به تو نصیحت تو حرفی نزنباهات بد میشه عزیزم

اخه ما خیلی خریدیم حدقل باید یه دست مانتو شلوار رو برا الان نگه میداشت 

اخه داداشم نمیگه هم قهر میکنه هم غرورش اجازه نمیده بگه دستم تنگه زن داداشمم فکر میکنه کلی پول داره بهشون میگیم قزض کردیم بخدا باور نمی کنن میگن اینا پول زیاد دارن الان دارن رو میکنن

اخه ما خیلی خریدیم حدقل باید یه دست مانتو شلوار رو برا الان نگه میداشت اخه داداشم نمیگه هم قهر میکنه ...

بازم نگو 

خدایی اخه تو اصلا بهت مربوط نیست

ازدواج کردن خودشون میدونن

با تو بد بشه با برادرت هم بد رفتار میکنه 

داداشت قراره عمری با زنداداشت زندگی کنه

هرجا مشکلی داشت شما باید دخالت کنی؟؟؟!!!

نه!

خودش باید بتونه حرفاشو بزنه و مشکلشو حل کنه

شما هرچی بگی فقط خودتو بده می‌کنی تمام

کاسه داغ تر از آش نباش که خودت بدجور میسوزی

همین داداشت که دلت براش میسوزه وقتی زنش بهش بگه خودت میگفتی پول نداری خواهرت چرا دخالت کرد؟

میاد چهارتا حرفم بارت می‌کنه که چرا گفتی فضولی چرا به زنم گفتی من خودم زبون دارم

زن و شوهرن از هرکسی محرمتر و نزدیکترن، باید بتونن راحت باهم حرف بزنن و مشکلات رو حل کنن

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂