2777
2789
عنوان

بنظرتون چجوری به زن داداشم بگم ک دست داداشم خالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 44 پست

تو هیچ نگوووو  اگه یگی براش میشی خواهر شوهر دخالت گر و فضول و...

بزار دادشت خودش بهش بگه فشارش رو داداشته عزیز اگه اون بگه کمتر ناراحت میشه

اینجوری تو بگی ممکنه جوابتو بده  بگه به تو چه مگه میخای تو پول بدی حرمتتم از بین میره 

بزار خودشو حل کنن

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
خب دیگه مرد باید خرج زنشو بده بعدم وقتی عقد میکنن خرج خانم تمامش وظیفه ی مرد هستشبه نظرم شما دخالت ن ...

ما خیلییی خرجش کردیم رسم عروس نگه داره برا همچین روزی ک اگه شوهرش نتونست بخره اونا رو استفاده کنه اخه دلم برا داداشم میسوزع زیر فشاره ولی میدونم از ترس قهر کردنش نمیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی کمک کردیم دیگ نمیتونیم خودمون هم خرج داریم منو بابا و مامانم بعدشم چادر مشکی دوتا خریدیم دیگه ک ...

خوب دور که ننداخته سرش کرده کهنه شده داداشت زن میگیره وظیفشه تامینش کنه لباسو که نمیشه انداخت تو قلک برا روز مبادا

ما خیلییی خرجش کردیم رسم عروس نگه داره برا همچین روزی ک اگه شوهرش نتونست بخره اونا رو استفاده کنه اخ ...

اگه تجربه ی منو میخوای نگو چون داداشت آخرش مجبوره ناز زنشو بخره تو این وسط الکی میشی آدم دخالتی و بد

خب پس بزار فراهم کنه . از الان باید بدونه زن و زندگ خرج داره

انقد خرجش کرده که نگو دیگه زیادی هم میدونه ولی الان دستش واقعا تنگه و از طرفی چیزای خیلی مهم مونده خیلی مهم تر از چادر و مانتو شلوار ولی درک نمیکنه نمیفهمه 

من خواهر شوهرم تو نامزدی یه فوضولی خیلی بدی کرد هنوزم که هنوزه بعد شش سال فراموش نکردم و اصلااااا دوست ندارم باهاش رفت و امد کنم هیچوقتم دعوتش نکردم چون میدونم به هوای حمایت از داداشش بازم دخالت خواهد کرد اگه بخاد بیاد و بره ... حواست باشه اسی

خیلی کمک کردیم دیگ نمیتونیم خودمون هم خرج داریم منو بابا و مامانم بعدشم چادر مشکی دوتا خریدیم دیگه ک ...

شما  دخالت  نکن  شوهرش  باید  بهش  بگه 

تازه  عروس  شما  قانع  هست  

یه  عروس های  دیدم  که  نگو‌

۳  شب  عروسی  توی  بهترین  تالار  شهر  گرفتن  

شوهره  هم  پولدار  نبوداا  یه  حقوق   اداره  کار   داشت

همش  مامان  و  بابای  پسره  دادن 

عزیزم شما نیازی نیست بگی داداشت نتونه خودش بهش میگه،اگرنه هم حتما خودشون تصمیمشون بوده ،کار جالبی نیست شما نظر بدی تو مخارجشون که از شوهرش خاسته دیگه که وظیفشه ربطی هم به رسم و رسوم نداره هرکس از شوهرش انتظاراتی داره کم یا زیاد که به خودشون مربوطه باهم کنار بیان با شرایطشون،خانواده داماد یا عروس همیشه هم صاحب نظر نیستن خودتو اذیت نکن بالاخره بینه خودشون حل میشه 

خوب دور که ننداخته سرش کرده کهنه شده داداشت زن میگیره وظیفشه تامینش کنه لباسو که نمیشه انداخت تو قلک ...

خب عروسای ما نگه میدارن ک همچین روزی شوهر نتونست بخره اونا رو استفاده کنه زن داداشم استفاده کرد ولی بازم قابل استفاده هست حداقل تا وقتی ک داداشم دستش یکم پول بیاد

ما خیلییی خرجش کردیم رسم عروس نگه داره برا همچین روزی ک اگه شوهرش نتونست بخره اونا رو استفاده کنه اخ ...

دلت نسوزه همین داداشت فردا یه دلخوری ای پیش بیاد طرف زن شو میگیره ولش کن خودشون حل میکنن

رسم عجیبی دارین لباس بخره ولی نپوشد بزاره برا بعدا! چندسال پیش براش خریدین؟حالا فوقش یه چادر و دوتا مانتو شلوار بخره تو عروسی و خرج و اینا این دوتا تیکه به چشم نمیاد

😆😆😆