ما عروسی داریم ماه بعد یکم داداشم پس انداز داشت بیشترش قرض گرفتیم از بقیه ۱۰۰ میلیون پنجاه میلیون و...
ما رسم داریم دوتا چادر سر عقد برا عروس بگیریم همه فقط دوتا اکثرا نگه میذارن برای بعد عروسی چون دیگه نمیخرن خانواده داماد ما تا الان دوتا چادر مشکی برا عروسمون خریدیم با اینکه فقط یکبار تو عقد وظیفه ما بود و رسم ما هست و اینکه ما عیدی میبریم عروس هامون نگه میدارن که تازه عروس بودن بپوشن چون اینجوری سخت نمیشه برا داماد که موقع عروسی بخواد این خرج ها رو هم بکنه الان داداشم دستش تنگه فقط میتونه هزینه های ضروری ضروری رو بپردازه الان زن داداشم مانتو شلوار میخاد سر تاپا چادر میخاد چون استفاده کرد کهنه شد الان میشه سه تا چادر که ما بخریم واقعا داداشم دستش تنگه مانتو شلوارش کهنه نیست داداشم تو دلش هست بهش بگه ک فعلا همونارو استفاده کن تا بعد عروسی دستم باز شد برات بخرم الان واقعا خیلی کار ریخته رو سرش زن داداشم یه چیزایی از خودش در نیاره ک باید انجام بشه نشه قهر میکنه الان خیلی دلم برا داداشم میسوزه زن داداشم درک نداره باید بهش مستقیم بگی فلانی پول نداره شوهرت تا بفهمه در غیر اون صورت نمیفهمه مهمم نیست براش فقط میخاد به هدفش برسه و ار بقیه تازه عروسا بالاتر باشه
خب دیگه مرد باید خرج زنشو بده بعدم وقتی عقد میکنن خرج خانم تمامش وظیفه ی مرد هستشبه نظرم شما دخالت ن ...
ما خیلییی خرجش کردیم رسم عروس نگه داره برا همچین روزی ک اگه شوهرش نتونست بخره اونا رو استفاده کنه اخه دلم برا داداشم میسوزع زیر فشاره ولی میدونم از ترس قهر کردنش نمیگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب پس بزار فراهم کنه . از الان باید بدونه زن و زندگ خرج داره
انقد خرجش کرده که نگو دیگه زیادی هم میدونه ولی الان دستش واقعا تنگه و از طرفی چیزای خیلی مهم مونده خیلی مهم تر از چادر و مانتو شلوار ولی درک نمیکنه نمیفهمه
من خواهر شوهرم تو نامزدی یه فوضولی خیلی بدی کرد هنوزم که هنوزه بعد شش سال فراموش نکردم و اصلااااا دوست ندارم باهاش رفت و امد کنم هیچوقتم دعوتش نکردم چون میدونم به هوای حمایت از داداشش بازم دخالت خواهد کرد اگه بخاد بیاد و بره ... حواست باشه اسی
عزیزم شما نیازی نیست بگی داداشت نتونه خودش بهش میگه،اگرنه هم حتما خودشون تصمیمشون بوده ،کار جالبی نیست شما نظر بدی تو مخارجشون که از شوهرش خاسته دیگه که وظیفشه ربطی هم به رسم و رسوم نداره هرکس از شوهرش انتظاراتی داره کم یا زیاد که به خودشون مربوطه باهم کنار بیان با شرایطشون،خانواده داماد یا عروس همیشه هم صاحب نظر نیستن خودتو اذیت نکن بالاخره بینه خودشون حل میشه
خوب دور که ننداخته سرش کرده کهنه شده داداشت زن میگیره وظیفشه تامینش کنه لباسو که نمیشه انداخت تو قلک ...
خب عروسای ما نگه میدارن ک همچین روزی شوهر نتونست بخره اونا رو استفاده کنه زن داداشم استفاده کرد ولی بازم قابل استفاده هست حداقل تا وقتی ک داداشم دستش یکم پول بیاد
ما خیلییی خرجش کردیم رسم عروس نگه داره برا همچین روزی ک اگه شوهرش نتونست بخره اونا رو استفاده کنه اخ ...
رسم عجیبی دارین لباس بخره ولی نپوشد بزاره برا بعدا! چندسال پیش براش خریدین؟حالا فوقش یه چادر و دوتا مانتو شلوار بخره تو عروسی و خرج و اینا این دوتا تیکه به چشم نمیاد