2777
2789
عوضیا . کی تونسته دوستنو ناراحن بکنه میکشمشون

عزیزم یه دنیا ازت ممنونم که تلاش میکنی حالمو خوب کنی من از ته دل سپاسگزارت هستم کاش میشد بغلت کنم مهربونم❤

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنم خیلی مهربونی و نازو زود رنج

کاملا درست فکر میکنی به خدا من همیشه حواسم هست دیگران رو ناراحت نکنم اما هیچکس حواسش به من نیست خیلیا ناراحتم میکنن حرفای خیلی بدی میشنوم ازشون دیگه تحمل ندارم شاید فردا صبح که بیدار میشم چیزایی که امشب ناراحتم کرده دیگه انقدر ناراحتم نکنه ولی الان واقعا اذیتم💔

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

کاملا درست فکر میکنی به خدا من همیشه حواسم هست دیگران رو ناراحت نکنم اما هیچکس حواسش به من نیست خیلی ...

قول میدی بهم گوشی رو خاموش کنی و به مهربونیاتو خوشگلیات فکر کنی و بخوابی ؟ 

😊
قول میدی بهم گوشی رو خاموش کنی و به مهربونیاتو خوشگلیات فکر کنی و بخوابی ؟

اره من نمیتونم جز این کار دیگه ای بکنم ممنونم که به حرفم گوش کردی الان حس بهتری دارم انگار یکم سبک تر شدم کاش همه آدما مثل تو مهربون بودن عزیزدلم💞

از خدا یه دنیا آرامش و حال خوب برات میخوام شبت بخیر دوست مهربونم❤

حس ششم من تقریباً قوی فک میکنم شما آقایی نمی‌دونم چرا از همون اول حس کردم😄

حس ششم منم قویه ولی نه شبها . الان حست جاده خاکی زده خدا کنه بخواب شب تغییر جنسیت صورت بگیره صبح ی مرد پولدارشم بیشتربه درد میخورم بشم

😊