2777
2789
عنوان

ازدواج من داستان

81 بازدید | 2 پست

اقااا گفتم یه چیزی بگم که خودم بهش باور ۱۰۰ درصد دارم ازدواج یه قسمته واقعا قسمته من قبل ازدواجم یه نامزدی ناموفق داشتم وجالا بعد سال ها می فهمم چرا بهم خورد اون موقع خیلی اذیت شدم اما الان میفهمم باید بهم میخورد میخوام بگم اگر به هردلیلی رابطه هاتون خراب شد یا جور نشده که ازدواج کنید بدونید هنوز موقع اش نشده وضمن لازم نیست خودتون رو به خاطر کسی تغییر بدین اون شخص خود واقعی شمارو باید بخواد  کسی که به شما میگه این کارو کن اون کارو کن قشنگ ترین بهتری بدونید شمارو دوست نداره من همون نامزد ناموفقم همیشه بهم گیر میداد به ظاهرم به لباسم به همه چیم اما شوهرم هر طور که هستم عاشقمه

خداروشکر..خوشحالم برات عزیزم

منم همیشه اینو میگم..موقع جدایی ادم فکر میکنه دنیا به اخر رسیده فکر میکنه اون ادم همه چیز تموم بوده دیگه کسی مثل اون بی نقص پیدا نمیشه..اما زمان که میگذره میبینی خودت چقدرر اونو بزرگ کرده بودی تو ذهنت و ایراداشو نمیدیدی.واقعا دوست داشتن ادمو کور میکنه اما بعدا میبینی برنامه هایی که خدا برات چیده چقدر سر ترن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.