2777
2789
عنوان

تورو خدا یه دقیقه بیاید خیلی مهمه

98 بازدید | 8 پست

خانمها به خدا نه شوخی میکنم نه چیزی یه چیزی ریز ریز شبیه خورده شیشه یا نبات ریز شده زیر فرشمون بود به مامانم گفت ریز زیر آب که برع هعی گفتم نگه دار دعا نویس نشون بدم از ثانیه ای نگه داشتنش میترسید امشب مهمون کسی داشتیم که ثانیه ای به زندگی ما رازی نیست تورو خدا کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که دعایی به جادو و دعا ندارم چون شرکه

منم نمبکنم هیچوقت این کارو حتی جرعت نکردم واسه کار خودم برم پیش دعا نویس بپرسم کسی دعوام گرفته یانه؟ چیکار کنم؟ ولی خوب اطرافیانم هم اهلشن هم حسودی زندگی مارو به خاطر مادیات میکنن

من شنیدم باید روش ادرار بریزن تا باطل شه ..من روستام..اینجا بعضیل اعتقاد دارن پی پی سگ دود بده داخل ...

آخه مامانم اونو که شست رفت .. الان دعایی چیزی نمیشه بخونم باطل شده.. وایی واسه همینم خیلی استرس دارم .. کلی گفتم اینو نشور بزار به دعانویس نشون بدیم بعداً..

مامانم ولی از ثانیه ای نگه داشتنش میترسید

[QUOTE=399945336]آخه مامانم اونو که شست رفت .. الان دعایی چیزی نمیشه بخونم باطل شده.. وایی واسه همینم خیلی استرس دارم ...[/Q هیچچچچچ چیز بهتر از این نیس یه وقتایی قران صوتی پخش بشه ..صدقه داده بشه ...انشالا هرکس ک ذره ای حتی فکر خرابی و بدذاتی داری به خودش برگرده ..حق داره ادم استرس میگیره ..ولی دست خدا بالاتره ..بدون اذن خدا برگ از درخت نمیریزه

سکوتم را به باران هدیه کردم ..