2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 80198 بازدید | 910 پست
کاش بیای منو با خودت ببری تولد تا بگم چجوری حال همشونو میگیرم دلتو خنک میکنم

کاش میشد ببرمت

ولی فکر کنم تهش خودکشی کنم از دستش😂

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تنها ناراحت میشم بلکه تلاش میکنم زهرمارشون کنم 🤗😐

نه این مرد رو باید تیکه تیکه کردکلثوم اکبری هستم😂

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
کاش میشد ببرمتولی فکر کنم تهش خودکشی کنم از دستش😂

نه بابا اونا از دست ما خودکشی میکنن

اسی جدی دور از شوخی یه برنامه شاد براشون بچین همینطور خالی خالی نرو بزار بت خوش بگذره و به اونا زهرمار بگذره.

خیلی چیزا یادت دادیم چند تاشو عملی کن خداوکیلی

از عروس پاچه پاره ما یاد بگیر همچین داداشمو برده سمت خودش، سال به سال داداشم زنگ‌نمیزنه حال من و مادر تنهامو بپرسه. تو خیلی عروس خوبی هستی. کاشکی قدرتو بدونن.

عروس ما یه بلاهایی سرمون اورد که صد تا دشمن اینکارارو در حقمون نمی کردن.

به حق امام حسین ایشالله روزی برسه جواب همه کارهای شیطانیشو پس بده.

برای هر کس همونقدر باش که هستن برات... 

کادو برای خواهرم و مادر پدرم و اینا پول میده یا خودش میگیره میده من میدم تو مناسبت هاولی از اون طرفم ...

من سال اول زندگیمون همسرم روز تولدم را فراموش کرد باردار هم بودم. طوری باهاش رفتار کردم که گریه افتاد. چون برام مهم بود تولد و مناسبتها یادش بمونه. از چند روز قبل همیشه یک جوری وانمود میکنم که بفهمه و حتما یادش باشه. منم دخترم پنح سالشه ولی از شما ده سال بزرگترم. اینکه میگید میخوام برم دانشگاه و طلاق بگیرم و .... اصلا فکر خوبی نیست. بقیه ادمها را باهاشون زندگی نکردی که بدونی چقدر مشکل دارن. سعی کن همین زندگی که هستی درست کنی با سیاست پیش برو درست میشه.

نه بابا اونا از دست ما خودکشی میکنناسی جدی دور از شوخی یه برنامه شاد براشون بچین همینطور خالی خالی ن ...

احتمالا مسهل رو امتحان کنم روش

من سال اول زندگیمون همسرم روز تولدم را فراموش کرد باردار هم بودم. طوری باهاش رفتار کردم که گریه افتا ...

میشه بگی چطوری؟

بعدم اینکه نمیشه.انقدر مشکل داره که این یکی توش گم شده اصلا