2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 80249 بازدید | 910 پست
خانواده منم همینطورن یه بار با همسرم دعوامون شد همسرم اومد حرف بزنه پدرم همون اول کاری گفت میدونم مش ...

شما هم باید همون موقع میگفتی داستان چیه به پدرت هم تشر می‌زدی حساب کار دست جفتشون بیاد 

من خودم به شوهرم گفتم من هیچ بزرگتری نه از تو قبول دارم نه خودم 

خودم برای زندگیم تصمیم میگیرم 

متاسفانه زن ها تو ایران به خاطر ترس تن به هر چیزی میدن و دیگ بعدش طرف مقابل بد عادت میشه

افرین ما خودمون اینهارو بدعادت میکنیم چون شدیم تو سری خور هرچی لایق خودش و خانواده اش هست نسبت بدن به ما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو چرا میخوای خودتو ناراحت کنی به تولد هم نری شوهرت قشنگ با خانوادش خوش بگذرونه؟ من که میگم برو ...

شوهرش بی پوله مثلا ولی برای خواهرش رفته قرض کرده صد سال هم برای زنش هیچ کدوم از این کارها نمیکنه حتی اگه زمین به آسمون دوخته بشه 

خب من دیدم اینجوریه دیگ دعوامون بشه هم به خانوادم نمیگم سر هیچی هم کوتاه نمیام میبنی اون برات تولد ن ...

کی یاد بگیره 

ایشون اصلا زنش رو تو هیچ چیز قبول نداره از بس خودشیفته و مغرور هست مرتیکه 

اینکارو میکنمولی از طرفی کینه میکنه شوهرم تا سال ها هی میگه اینو اعصابمو داغون میکنه

شماهم نباید جلوش کوتاه بیای والا شما باید توپ را بندازی تو زمین خودش 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
ما بد نبودیمفقطدوستداشتنی نبودیم🖤

عزیزم بااین حرف ها و ببخشید مظلوم نمایی ها هیچی به نفع ما خانوما نمیشه 

لطف کن باهاش حرف بزن و گلایه تو بهش بگو با روشی که میدونی دعوا نمیشه 

با پیام با زبون خوش با مشاور صدتا راه هست

فقط اینجوری فاز غم نگیر و نقش قربانی رو به خودت نگیر یا درستش کن اوضاع رو یا تصمیم جدی بکیر 

خوب کردی عزیزم که نمیری، اگرم کسی دلخور شد مستقیم جوابشو رو بده وعلت ناراحتیت رو بدون خجالت بگو ،واقعا بعضی از مردا معنی زندگی مشترک رو نمیفهمن چون بعضیاشون همسر مهربون و خوبی مثل شما دارن سو استفاده میکنن باید محکم جلوش وایسی تا دیگه تکرار نشه، امیدوارم زندگی خوبی برات رقم بخوره عزیزم.

دارم درس میخونمخیلی تحملش کنم ۷ _۸ سالهبعدش دیگه جدا میشم

خب چرا میخوای چند سال تحمل کنی و جدا شی .الان جدا شو 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خوسحالش کننطررف شوهرش امشب گرفته حتما براشدوشب بعدم ایناکل ابجی داداشارم دعوت کردنخوش به حالش

خصوصیات خواهر شوهرت چیه دقیقا 

اگه ازم بپرسی چقدر دوستت دارم، نمیگم تا ابد میگم تا زمانی که دوسم داری....) اگه بپرسی چقدر برام با ارزشی، میگم تا زمانی برام ارزش داری که به ارزش هام احترام بذاری، تا زمانی هستم که هستی. من بهت نیاز ندارم بخاطر خودت میخوامت. بهت وابسته نیستم دلبسته ام. خدایا یکی بود که هنوز هم هست ومیخواهم همیشه باشد.....