2777
2789
الان 275میلیون

اسی جان ۲۸گرم با قیمت دیروز تقریبا میشه 290میلیون بدون اجرت و... فقط پول طلاش...

چه جوری برای تو شده 275

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید این سوال و میپرسم این پول و وام گرفتین یا همسرتون دادن برام سوال کسایی که یه دفعه میرم و خرید ...

سلامت و پر رزق  باشی عزیزم چند برابرش قسمت خودت باشه 

الان که دیگه با خرجای دیگه زندگی که نمیتونیم بخریم اگر خرید جزئی هم باشه صندوق طلا بورسی یا نهایت ربع سکه بخریم برای سرمایه گذاری نه اینکه طلای با کارمزد و سود 

من حدود ۹ سال یا ۱۰ سال پیش کادوی عروسیم خرید اینارو برام اونموقع گرمی ۱۰۰ هزار تومن بود 

زمان دقیانوس بوده انگار 

کامنت گزاشتم براش بالاتر 

گرمی 10500 والا اشنا بود یعنی خوب حساب کرده

بازم بدتر..

الان شد. 294میلیون....

هرچقدرم خوب حساب کنه.

پول خود طلا رو میگیره!!!!

فکرمیکنم اشتباه میکنی...

گرمش کمتره

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

بازم بدتر..الان شد. 294میلیون....هرچقدرم خوب حساب کنه.پول خود طلا رو میگیره!!!!فکرمیکنم اشتباه میکنی ...

میشه دستبندمو حساب کنی بهم بگی چقدره 9/480 وگرمی 10500.... با النگو ها دقیق دقیق400میلیون دادم