2777
2789

😂چرا نمیشم درد دارم ولی نمیاد 

ترشح هم دارم هی فک میکنم پریود شدم ولی میبینم نه

خودمم عقدم میترسم حامله باشم

البته ما رابطه کامل نداریم🫤با اسپرم هم تا جاییکه میدونم اصلا تماسی نداشتم ولی نمی‌دونم چرا میترسم و استرس دارم

نامزدم میگه به این راحتیا نیس🥲ولی چرا نمیشم کلی ورزش کردم دارچین زعفرون رازیانه هم میخورم هر روز ولی نمیشم😭

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

شاید عفونته یا شایدم استرسی چیزی داشتی عقب افتاده 

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد گرمی نخور وقتی مطمئنی تماس نداشتی استرس نداشته باش هورمون هات به هم ریخته دو سه روز دیگه میشی

اخه میترسمم شاید تماس داشته و من نفهمیدم🥲همش استرس میکشم

شاید عفونته یا شایدم استرسی چیزی داشتی عقب افتاده

یبارم اسفند ماه نزدیکای عید اینجوری عقب افتاد ولی ۴ روز کشید ولی شدم نمی‌دونم اینبارم خبرییه زبونم لاللللللل یا چی

اخه میترسمم شاید تماس داشته و من نفهمیدم🥲همش استرس میکشم

همین استرس باعث میشه عقب بیفته نگران نباش فعلا خیلی از وقتت نگذشته به نظر من که میشی

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

یبارم اسفند ماه نزدیکای عید اینجوری عقب افتاد ولی ۴ روز کشید ولی شدم نمی‌دونم اینبارم خبرییه زبونم ل ...

خودت میگی کاری نکردی خب اینطوری نیست میخوای ۵روزال دی بخور ولش کن ببین میشی یا نه

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️

نمیشه چیزی گفت همیشه علت تاخیر بارداری نیست که دلایل زیادی میتونه داشته باشه

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...