2777
2789
عنوان

تو روخدا هرکی میدونه یه چی بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 21 پست
۱۰روزه معامله انجام شده هر سری یه اتفاق جدید افتاده این ۱۰روز به اندازه ۱۰سال گذشت برامون ممنون از د ...

خدا بزرگه الهی کمک میکنه بهتون الهی هیچ کسی گیر آدم نااهل نیفته

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولو کامل دادین؟

نصفش رو طلا فروختیم دادیم نصفش هم زمین فروختیم که یه چک دوماهه کشیدیم

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

اگه منظورت اینه که معامله ی اونا فسخ میشه خونه ها برمیگرده به صاحب اولی بارم پول شما برمیگرده میرید ...

همسرم دیگه عمرا خونه بخره

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

نصفش رو طلا فروختیم دادیم نصفش هم زمین فروختیم که یه چک دوماهه کشیدیم

نترس آخه ملک تجاری طرف ب مسکونیش ربطی نداره.برید اون بنگاهی ک نوشتید سوال کنید

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
همسرم دیگه عمرا خونه بخره

چرا؟! عزیزم این چیزا برای همه ممکنه پیش بیاد بعدم خونه از واجباته آدم اگه پول داشته باشه و‌خونه نخره فقط خودشو تو زندگی عقب میندازه تاکی میشه از این خونه به اون خونه رفت و اجاره داد و پول پیش زیاد کرد

به همسرت ارامش بده ، اگه اون بی تابی میکنه و ناراحته توام نشین بیشتر ناراحتی کن سعی کن فضا رو اروم کنی بهش دلداری بده ، امید بده ، غذای خوب بپز نوازشش کن و کارای دیگه تا ارامشش رو بدست بیاره تو زندگی هممون مشکلات مالی یا موارد مشابه پیش اومده مثلا خود ما ماشین خریدیم بعد فهمیدیم شماره بدنه با نمیدونم کجای ماشین یکی نبود ، در واقع اتاق ماشین تعویضی بود معامله بهم خورد رفتیم یه ماشین دیگه خریدیم

مردم یه ضرر هایی تو زندگی میکنن که باورت نمیشه من خودم آشنا میشناسم چند سال پیش یک‌کیلو طلا رو ، یک‌کیلو طلا حاصل یک سال کار کردنش تو‌خارج کشور رو ازش دزدیدن ، پس اونم باید میگفت من دیگه نمیرم خارج کار کنم یا طلا بخرم؟