2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 37 پست
من مخالف صد ازدواج فامیلیم پسر داییم هم خواستگارم بود اگه باهاش ازدواج میکردم با خواهرم جاری میشدم😂

من یه دختر خاله دارم 

از پسر داییم خوشش میاد

بعد من داشتم با خالم سر همین موضوع ازدواج فامیلی بحث میکردم 

دختر خالم همش داشت غیر مستقیم تکذیب میکرد میگفت نه ایرادی نداره

😂😂

من با پسر خالم اردواج کردم و به نظرم بهترین کار رو کردم باهم اکی هم بودیم و نظر کن با تو متفاوت هست ...

این موضوع به شخصیت افراد هم بستگی داره 

نه صرفا چون فامیل هست 

ممکنه پسر خالت از لحاظ شخصیتی خیلی ادم خوبی باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂ب چ چیزایی فک میکنیولی من خودم برگردم عقب با اینکه شوهرم خوبه و برا ادم سنگ تموم میزاره ولی با ...

من خودم یه چیزی فهمیدم اینه که ...

کسایی که دیدم ازدواج فامیلی کردن ،بیشترشون  حتی اگه پدر مادر خوشگل باشن،بچه های خیلی معمولی بدنیا میارن

ولی کسایی که با غریبه ازدواج میکنن 

حتی اگه پدر مادر چهره بی نقص نداشته باشن ،بچه خیلی متفاوت خاص هست انگار

چون خیلی ترکیب ژنتیک هایی که مشترک نیستن چیز باحالی در میاد 

البته این موضوع درباره همه صدق نمیکنه،بعضیا

من خودم یه چیزی فهمیدم اینه که ...کسایی که دیدم ازدواج فامیلی کردن ،بیشترشون حتی اگه پدر مادر خوشگل ...

نمیدونم شایدم بعضی مواقع درسته

ولی ما فامیلیم وپسر من ماشالله انقدی خوشگله و تو دل برو ک تو کل مدرسه و فامیل میگن دخترممم عجیییب انگار مهره مار داره

بخداااا قسم کاهی میگم کاش تو دل برو نبودن همش تو چشمن 

باور کن قصد تعریف از خود کردن نداشتم چون همم ک نمیشناسیم ما فقط خاستم بگم صد درصد درس نیس

ولی درکل حرفتونو قبول دارم ازدواج از سر عقل و با غریبه خیییییلی بهتر حوابه

ازدواج مثل یه هندونه سر بسته هست 

تا وارد زندگی نشی نمیشناسی 

حتی اگه چند سال هم با هم دوست باشید

مردا خیلی خوب بلدن بازی کنن

من یه دختر خاله دارم از پسر داییم خوشش میادبعد من داشتم با خالم سر همین موضوع ازدواج فامیلی بحث میکر ...

اخی دوست داشتن دیگه از نظر من یه جوری ولی ایرادی هم نداره مگه اونا که از اول عین خواهر برادرن

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید