2777
2789
عنوان

چرا یکی به دادم نمیرسع نامزدم میخواد ولم کنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 43 پست
بخدا من گفتم بگم اینو ک ی حرفی زده باشم

میفهمم چی میگی ولی اون پیشه خودش فکر کرده توام دور از  جونت هولی و یه پسر ببینی عنان از کف میدی بذار یکم اروم شه سمتش نرو زیاد از رو عصبانیت یه حرفی میزنه دلتو میشکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم واکنشش یمقدار زیاد بوده. 

احتمالا یکم زمان بگذره ، آروم تر میشه و میتونید این مشکل رو با صحبت و از راه درست حل کنید.

دوستانی که میگن نه چیزی نشده و شما کار اشتباهی نکردی ، من برعکسش رو در نظر میگیرم که نامزد شما تو پیاماش به همکلاسیش در مورد استاد خانمش بگه اون استاد خوشگله ست؟ 

و از این مدل حرف ها. 

شما ببین خودت این پیام ها رو ببینی ناراحت میشی یا نه؟ 

میفهمم چی میگی ولی اون پیشه خودش فکر کرده توام دور از جونت هولی و یه پسر ببینی عنان از کف میدی بذار ...

بخدا بارهاشده بقران پسرای دیدم نه بشدت زیبا بودن اما اصلا ادم هولب نیستم ازشون زره ای خوشم نیومده من هول نیستم بخداا

یک عدد دختر زبروزرنگم

فکر میکنم واکنشش یمقدار زیاد بوده. احتمالا یکم زمان بگذره ، آروم تر میشه و میتونید این مشکل رو با صح ...

ن.دوستم پرسید اون استاد خوشتیپس؟

منم گفتم ن این زشته اتفاقن

یک عدد دختر زبروزرنگم

نگران نباش اگه تو رو بخواد برمیگرده چیز خاصی نبوده زیاد واکنش نشون داده ،البته ممکنه بد دل  و شکاک باشه که ااگر اینطور باشه شانس آوردی رفته ،

باید بخودت و نامزدت زمان بدی ،سعی کن زیاد منفی بافی نکنی 

اره درسته 😔😔😔

اینجوری ی مدت بعد میای میگی برا نامزدم عادی شدم و پبگیرم نیست چون مردا مثل ما نیستن بگن وای چرا نامزدم زنگ نزد اون لحظه بیشتر دلشون مبخواد فکر کنن.....کارت نمیگم اشتباه نبوده ولی اونقدری رو نده که فردا برا معمولی ترین چیزا هم بتونه بهت‌گیر بده و تو صرف دوست داشتن کوتاه بیای 

ن.دوستم پرسید اون استاد خوشتیپس؟منم گفتم ن این زشته اتفاقن

آدم ها متفاوتن. 

نمیدونم چه چیزی اون لحظه تو فکر نامزدت گذشته که اینطوری براش سنگین بوده؟ 

اجازه بده یکم زمان بگذره و آروم تر بشه ، بعد با هم حلش کنید. 

و منی که از همکار و استاد و همه مردی برای شوهرم میگم. مثلا میگم جذاب بود دخترا خودشون رو میکشتن ولی تایپ من نیست چون بوره. یا مثلا میگم پسر پرمو و قد بلند و سبزه خوبه. کلی از این حرفا میزنیم شوهرم معمولا نمیگه ولی خیلی عادیه آخه

😔😔😔😔ای خدا

کم کم قلق همدیگه دستتون میاد. 

اینجا بعضی کاربرها ممکنه سریع بگن این رابطه رو تموم کن و از این مدل حرف ها !

ولی شما و نامزدت باید کم کم یاد بگیرید که صبور باشید و مشکلات رو از راه درستش حل کنید. 

کم کم قلق همدیگه دستتون میاد. اینجا بعضی کاربرها ممکنه سریع بگن این رابطه رو تموم کن و از این مدل حر ...

اون گفت دیگ بحث نکن نمیخوام چیزی بشنوم نمیخوام بشنومم و ... بعد گفت من برم بخوابم شب بخیرم ک بهت گفتم

گفتم یعنی میخوای ولم کنی توروقران؟ اولش گفت هرطور میخوای فک کن باز این سوالو پرسیدم گفت اره اره هرکاری میخوای بکن خدافظت😔

یک عدد دختر زبروزرنگم