2777
2789
عنوان

وای من چقدر دلم میخواست باستان شناس و کاوشگر بشم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 66 پست
😂😂😂جدی کاش تا آخر عمرم یه بار برم مصر

قبلا نمیشد فکر کنم تازگیا میشه رفت اره؟

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانِ به تازگی صاحب یه طلافروشی کوچیک شدم با عشق کار میکنم و سختی میکشم که وقتی بچه‌دار شدم با افتخار بگه این مامانِ منه سوالاتتون درمورد زبان رو با عشق جواب میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا نمیشد فکر کنم تازگیا میشه رفت اره؟

نمیدونم والا، شنیدم ویزا نمیدن🥲

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

مومیایی که گیرم نمیاد خودمو با جسد و پزشک قانونی و زخم و زیلی مشغول میکنم😂

ولی چه چیزایی به مخشون میرسیده

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

نمیدونم والا، شنیدم ویزا نمیدن🥲

نه قبلا نمیدادن

مثل اینکه تازگیا میدن

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانِ به تازگی صاحب یه طلافروشی کوچیک شدم با عشق کار میکنم و سختی میکشم که وقتی بچه‌دار شدم با افتخار بگه این مامانِ منه سوالاتتون درمورد زبان رو با عشق جواب میدم

نه قبلا نمیدادنمثل اینکه تازگیا میدن

اگه میدن که چه بهتر

چرا😂

انقدر فیلم باستانی دیدم مومیایی زنده میشه وحشتناکه برام😂😂

اگه میدن که چه بهتر

بریم جسد یوزارسیف و پیدا کنیم😂

بریم جسد یوزارسیف و پیدا کنیم😂

میگن تو نیل دفن کردن بعد سالها بعد هنگامی که حضرت موسی بنی اسرائیل رو از مصر خارج کرده جسد رو برداشته برده کنعان دفن کرده

ولی چه چیزایی به مخشون میرسیده

جزو اعتقاداتشون بوده فکر میکردن بدن بعدا به دردشون میخوره

شنیدم تو بعضی از ادوار خیلی کم تو ایران هم مومیایی بوده ولی در کل ایرانیا چون معتقد بودن جسد و بدن انسان به ضرر طبیعته تو دخمه ها می انداختن برای شکار حیوانات که اینم باز باور دینی شون بوده

جزو اعتقاداتشون بوده فکر میکردن بدن بعدا به دردشون میخورهشنیدم تو بعضی از ادوار خیلی کم تو ایران هم ...

فکر کنم مومیایی میکردن که بعد از مرگ جسمشان سالم باشه

تو افسانه ایزیس و ازیریس هم هست

انقدر فیلم باستانی دیدم مومیایی زنده میشه وحشتناکه برام😂😂

😂😂😂تو فکر کن سه هزار سال پیش اونا یجوری مومیایی میکردن که تا الان خیلی از جسدا سالم موندن بعد الان تو دانشگاه ها جسد رو یجور فیکس میکنن که انگار ماله سی سال پیشه! همونقدر سیاه و خشک و به درد نخور

یعنی خاااک

فکر کنم مومیایی میکردن که بعد از مرگ جسمشان سالم باشهتو افسانه ایزیس و ازیریس هم هست

آره دیگه فکر میکردن با همون بدن میرن به دنیای دیگه

طلا و ظرف و خدمتکار و سگ و حیوون هم به خاطر همین با خودشون دفن میکردن

آره دیگه فکر میکردن با همون بدن میرن به دنیای دیگهطلا و ظرف و خدمتکار و سگ و حیوون هم به خاطر همین ب ...

دلم واسه اون خدمتکار های بدبخت میسوزه