2777
2789
عنوان

کسی از اطرافیانتون سرطان معده داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 51 پست

سرخکرده،غذای چرب،میوه و سبزیجات خام نباید بخوری

میگن هل قراب داروی زخم معده است روزی یه مثقال دم کن تا ۴۰ روز به جای چای بخوری تحقیق کن از طب سنتی اگه خوبه امتحانش کن

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میکروب معده و زخم معده همچین چیزایی که گفتی بود اطرافم واقعا اذیت کننده اس ولی شکر خدا الان خو ...

آخه من میکروب ندارم فقط زخمه

الان اونایی که اینجوری بودن خوب شدن؟

خداروشکرچقدر زمان برد خوب بشن؟من ۹ ماهه اینجوریم

عزمزمه زخم معده دیر درمان میشه باید رعایت غذات رو بکنی و حرص و جوش و غصه هم نخوری

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
نه پارسال یه ویروس استفراغی گرفتم از بعد اون اینجوری شدم

پس علتش همینه.

کاش انتی بیوتیک قوی میخوردی ب جا دارو معده

من ۱۰ سال پیش معده درد های وحشتناک داشتم جوری ک بالا می‌آوردم

هرچی دوره دارو امپرازول و این چیزا میخوردم بعد ی مدت برمی‌گشت

تا ی دکتری خدا خیرش بده ۲ ماه انتی بیوتیک خییلی قوی داد من خوب خوب شدم دیگه هیچ وقت معده درد نداشتم 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

منم رفلاکس دارم یکسال دوران سختی گذروندم کرونا گوارشی گرفتم پدر معدمو در اورد الانم با دارو کنترل می ...

بعد از کرونا گوارشی چجور شدین ؟منم سه سال پیش مبتلا شدم خیلی نفس تنگی میشم بعد غذا یا عصبانیت

آخه من میکروب ندارم فقط زخمهالان اونایی که اینجوری بودن خوب شدن؟

اره  عزیزم دختر عمم هم بیچاره هر چی میخورد بالا میوردی مدت واقعا من از نزدیک می‌دیدم چقدر اذیته الان ازدواج کرد سه تا بچه داره قبلا هم تاپیکتو دیدم انشالله خدا شفات بده عزیزم واقعا ناراحت شدم آنقدر منفی بافی نکن خدایی نکرده چیز دیگه بود می‌فهمیدم تا الان دکترا مقطعیه انشالله ب زودی از اول هم سلامتر بشی 

علائمش چی بود؟

همه زخم معده ها که کامل خوب نمیشه بابای من بیشتر از سی ساله که داره. نگران نباش اندوسکوپی هم بده تا خیالت راحت بشه. باید یک سری پرهیزها داشته باشی و اگه بتونی چهل روز هر روز سیرابی بخوری بدون ادویه، دیواره معده ت ترمیم میشه. انار هم با پرده های سفیدش بخور البته انار شیرین. مرکبات و نوشابه و هر چیز ترش یا ادویه دار یا کهنه نبایدبخوری. حتی غذای ظهر رو نباید دوبتره گرم کنی شب بخوری یه مدت رعایت کن تا ترمیم بشه وگرنه مثل بابای من میشی حالا حالا ها درگیر میمونی

الحمد لله کما هو اهله