2777
2789
عنوان

طلا خریدم با بدبختی ولی خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 45216 بازدید | 411 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به حالت خیلی خوشگل هست مبارکت باشه انشالله به خوشی بپوشی 💜🥰 ولی اینو میگم که قدر دستبند تو بدونی مراقبش باش نه بیوفته چون ظریف هست منم یه گردنبند دارم پست شو یعنی همون جای قفل مثل قدیمی ها می‌بینم با نخ سوزن به هم سگک هاشو گره دادم اگر مادرتون یا قدیمی ها بلدن تا برات انجام بدن قدر شو بدون خیلی ها همین رو هم ندارن خیر شو ببینی 😍🦋💚

فقط 45 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه

مبارکت باشه اتفاقا طلای ظریف ک شیکتره من کلا طلا دوست ندارم ،نقره میندازم ولی باز ظریفش باشه میندازم برعکس شوهرم طلا تو چشم کنا دوست داره😂 ، رفته ۴ تا النگو خریده مجبورم بندازم میگه دوست دارم طلا بندازی اخه خواهرام دارن میگه نمیخوام فکر کنن من نمیتونم بخرم ،حالا با اینکه طلا سفیدن و قشنگن انداختم ولی کاش میشد درشون بیارم

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
صد در صد تازه نقده برو دست دو بگیر که اجرتش کم باشه تا وزن بیشتری بخری دستبند ظریف زیاده 3 گرم خوبه

ممنونم از راهنماییت

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
با خودشون نمگن چیکار کنیم با این طلاها🤪

میگند هر کی با هر بودجه ای بتونه ببخره 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم