2777
2789
عنوان

طلا خریدم با بدبختی ولی خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 45209 بازدید | 411 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بذار مناسبتی دستت کن تو بی آر تی که گوشی منو زدن خیای خطرناکه نندازش تو مترو ننداز تو تاکسی خط ...

من چادریم بیرون اصلا مشخص نیست طلا دارم ولی بازم چشم مراقبم برای شما هم مبارک باشه دوست داشتی عکس بفرست ببینیم

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
من چادریم بیرون اصلا مشخص نیست طلا دارم ولی بازم چشم مراقبم برای شما هم مبارک باشه دوست داشتی عکس بف ...

مرسی عزیزم 🥹🫂

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

عزیزم منم تازگی خریدم اتفاقا هم وزنا شما 🥹

مبارکت باشه عزیزم بخوشی اگه دوست داشتی عکس بفرست ببینم

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
اسی من عاشق این مدل دستبندم طرح ونکلیف منم دوس دارم پول دستم اومد بخرم خیلی طرح شیکی هست مبارکت باشه

فدات بشم عزیزم بله خیلی شیکه ترند شده یه برند طلاست فقط سنگینه مثلا اگه گلاش نبود دستبندای دیگه 7 یا 9 تومن بودن این بخاطر گلاش شد 16

فدات بشم عزیزم بله خیلی شیکه ترند شده یه برند طلاست فقط سنگینه مثلا اگه گلاش نبود دستبندای دیگه 7 یا ...

خب گلاش مهمه و خاصش کرده انرژی خوبی هم داره گل چهار پر نماد ثروت و پول هست 

خب گلاش مهمه و خاصش کرده انرژی خوبی هم داره گل چهار پر نماد ثروت و پول هست

بله درسته دقیقا معنی خوبی داره طرحش 

بخوشی استفاده کنی گلم

سلامت باشی عزیزم انشاالله شما بخری به زودی

من خودم طلافروشم تعجب میکنم از خودم ک چقد با مشتری کنار میام و حداقل سودو ازشون میگیرم 

ولی در عوض اکثر همکارا تا میشه تیغ میزنن

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

من خودم طلافروشم تعجب میکنم از خودم ک چقد با مشتری کنار میام و حداقل سودو ازشون میگیرم ولی در عوض اک ...

الان از نظر شما خوب حساب کرده یکو 270 سوت گرمی ده و 400 اجرت 13ونیم؟