2777
2789
عنوان

طلا خریدم با بدبختی ولی خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 45209 بازدید | 411 پست
مبارک باشه خوشگلهمن در حد ۳ گرم می تونم الان بخرم.انگشتر زیاد دارم.گوشواره و گردنبندم دارم.نمی دونم ...

عوض کردن ضرر داره چون مثلا صد تومن از خام طلا کمتر میخرند بعد که میخوای بخری هم چقدر میکشند روش

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دارم حلقه نشون سرویس و یه کم ریزه میزه و ظریف هست

اسی یکم رو روحیاتت کار کن

خیلی ناسپاس نباش برو کلی بابت طلاهات ذوق کن که خیلییییییی ها یک گرم هم ندارن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

منم مامانم و خواهرم و برادرم..و خواهرزادم:)شوهر و پدر هم ندارم خب..

انشاالله که خودتون لذتشو میبرید

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
عوض کردن ضرر داره چون مثلا صد تومن از خام طلا کمتر میخرند بعد که میخوای بخری هم چقدر میکشند روش

عه نمی دونستم.

پس همون سه گرم رو‌ بخرم

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
اسی یکم رو روحیاتت کار کنخیلی ناسپاس نباش برو کلی بابت طلاهات ذوق کن که خیلییییییی ها یک گرم هم ندار ...

🤣 بخدا ناشکر نیستم الهی صدهزار بار شکر دستم خالیه ناراحتم فقط همین دلم تکپوش میخواد اونم حدود صدو پنجاه به بالاست

عه نمی دونستم.پس همون سه گرم رو‌ بخرم

صد در صد تازه نقده برو دست دو بگیر که اجرتش کم باشه تا وزن بیشتری بخری دستبند ظریف زیاده 3 گرم خوبه

ای جانم😄انشاءالله سری دیگه خریدی، دیگه بمونه برات و به شادی استفاده کنی😘

چقدر از شما و شخصیتت خوشم اومد 😍

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
مبارکت باشه خیلی قشنگه💜ولی خیلی مراقب باش منم مدالم اینطوری ظریف بود یه روز دیدم یکی از آویز ها افت ...

مرسی عزیزم بله دستبند کلا خطرناکه چون قفل داره و زنجیر گم میشه

انشاءالله 😍 اینجوری بهتر هم هست😄🎀

🥰🥰🥰

بیوگرافی‌تون رو یادمه..قبلا تو تاپیکهای دیگه هم دیدمتون😍مرسی، نظر لطف شماست😍این حس متقابله😍🎀

عزیزم 😍😘

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....