2777
2789
عنوان

شوهرم برای بار سوم بدون اینکه قبلش بگه داره میره مسافرت خارج

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه روزه دارم دعوا میکنم میگم فقط یه مرد هول بدون زنش میره میگه همینی که هست ننیخوای برو بسلامت

اشتباه کردی با همچین عتیقه ای ازدواج کردی ازش طلاق بگیر تا زندگیت بیشتر از این نابود نشده 

من یه پارک برم با پسرم یا جایی اگه بهش نگم قیامت میکنه هزار جور بمن انگ میزنه بعد چقدر راحت برای خود ...

خوب تو هم انگ بچسبون بگو بهت اعتماد ندارم حتما یه کاری میکنی که من نفهمم من نمیبری بگو اگه رفتی برای همیشه برو بعضی از این خانما چقدر شلن

اشتباه کردی با همچین عتیقه ای ازدواج کردی ازش طلاق بگیر تا زندگیت بیشتر از این نابود نشده

۱۱ ساله ازدواج کردم فقط دوسال اولش خوب بودیم بعد دوسال پسرم بدنیا اومد زندگیم روز به روز بیشتر به فنا رفت دوبار بزور مشاور بردم مشاورم فقط بمن میگفت طلاق نگیر سخته چون اقدام به جدایی کرده بودم

خوب تو هم انگ بچسبون بگو بهت اعتماد ندارم حتما یه کاری میکنی که من نفهمم من نمیبری بگو اگه رفتی برای ...

بنظرت نزدم سه روز بهش کلی حرف زدم همش میگه نباید میزاشتم بفهمی 

من اگ جات بودم جرش میدادم یه سلیطه بازی ای درمیاوردم ک اون سرش ناپیدا یعنی چی مردک خجالت نمی‌کشه فشا ...

خب الان کردم اومد گفت اگه صدات در بیاد مسافرتمو خراب کنی میزنمت