شوهرم دفعه اول سه سال پیش رفت با برادرش و دوستاش ارمنستان منو جاریمو خر کردن گفتن برا گرفتن فقط ارز دولتی میریم دوستامون هستن نمیشه شمارو ببریم سال بعد بدون اینکه بمن بگه رفت گرجستان بدروغ بمن گفت میرم شمال کار دارم الانم صبح داره میره استانبول اونم خودم فهمیدم پاپیچش شدم بعدش با وقاحت تمام گفت من سالی یبار دوست دارم برم پول خودمه اونوقت این مرد دلش نمیاد بمن ماهیانه بده بزور ۵۰۰ تومن میده وای دارم منفجر میشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اشتباه کردی با همچین عتیقه ای ازدواج کردی ازش طلاق بگیر تا زندگیت بیشتر از این نابود نشده
۱۱ ساله ازدواج کردم فقط دوسال اولش خوب بودیم بعد دوسال پسرم بدنیا اومد زندگیم روز به روز بیشتر به فنا رفت دوبار بزور مشاور بردم مشاورم فقط بمن میگفت طلاق نگیر سخته چون اقدام به جدایی کرده بودم