2777
2789
عنوان

دارم میرم کربلا اسم بدید اونجا ب نیتتون دعای معراج بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 447 پست

اسمم ملیکاست 💚

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای گلم ،🥺🥺😭😭😭😭خواهش میکنم آقا امام حسین

و حضرت ابلفضل بگو پیش خدا شفاعت منو بکنن

من جدا شدم،۳ ساله،اینبار ازدواج خوب از روی عشق

و ذوق داشته باشم،خواستگارم باب دلم باشه🥺🥺🥺🙏🙏🙏

خیلی روم فشار از طرف خواستگارا

اوووو خداااا اولین بارته؟؟؟؟ التماس دعای خیلی زیاد به امام حسین و امام علی سلام منو برسون به حضرت عباس بگو من منتظرم کفیلم بشه رفتی نجف ی امین الله بخون از طرف بی بی زینب تقدیم کن به پدرشون التماس دعا سامرا و کاظمین خیلی خوبه کاظمین خیلی با صفاست رفتی فقط نگاه کن که برگردی ی عمر دلتنگ میمونی

اسم منم بیار بیزحمت حاجت روا باشی عزیزم

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵