soratisefid مدیر عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 74 عنوان دعوا با جاری | مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 19 پست سلام.خانما بیاید کمک نیاز به مشورت دارم 1404/08/08 | 23:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soratisefid مدیر استارتر عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 74 کلا عاشق اینه از زندگی همه سر در بیاره.وقتی میاد پشت سر همه غیبت میکنه و از همه حرف میزنه.منم بدم می ... حالا که بچم امروز این شاهکار رو کرده دیگه یقین قهره نمیاد.حالا همه فامیل شوهر رو با من بد میکنه منم اینجا عزیزم.خدا برسه به دادم
kuh عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 3174 کلا عاشق اینه از زندگی همه سر در بیاره.وقتی میاد پشت سر همه غیبت میکنه و از همه حرف میزنه.منم بدم می ... مستقیم نگو بگو ولشون کن بزار خوش باشن حرف خودمون بزنیم حرف عوض کن ازش سوال کنوسط حرفاتو بگو اون روز دوستم زنگ زد کلی غیبت کرد آخرش کفتم عزیز من من علاقه ای به این صحبت ها ندارم هنر کنم سرم به زندگی خودم باشه
kuh عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 3174 حالا که بچم امروز این شاهکار رو کرده دیگه یقین قهره نمیاد.حالا همه فامیل شوهر رو با من بد میکنه منم ... مردم خودشون میدونن چی به چیه ولش کن بزار نیاد بهتر
soratisefid مدیر استارتر عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 74 مردم خودشون میدونن چی به چیه ولش کن بزار نیاد بهتر اخه اینجا غریبم.حالا دایم بچم میگه من حوصلم سر رفت با کی بازی کنم.وگرنه من از خدامه اصلا نبینمش
kuh عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 3174 اخه اینجا غریبم.حالا دایم بچم میگه من حوصلم سر رفت با کی بازی کنم.وگرنه من از خدامه اصلا نبینمش ببرش پارک، خانه بازی ، کلاس بنویس