2777
2789
عنوان

تولدمه خیلی غمگینم کسی یادم نبود

48 بازدید | 7 پست

خیلیا اصلا یادشون نبود و امسال تبریک نگفتن بهم

بابامم باهام سرسنگینه سر توهینایی که خودش کرد بهم اونم تبریک نگفت

کیک و... هم که خبری نیست. 

از اون آقای به ظاهر عاشق هم که خبری نیست  دو ده روزه که تشریف برده خدمت سربازی و دو روزه زنگ نزده بهم

از شیفت تازه اومدم و حوصله هیچی ندارم

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

ده روزه رفته خدمت، کمتر از 10 روز

یک هفته هست که رفته 

و دو روزه که زنگ نزده

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

تولدت مبارک خانم

از تو یه دونه بیشتر نیست مراقب خودت باش

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیزم تولدت مبارک😍😘

یادت نره خدا همه انسان هارو با اثر انگشت متفاوت خلق کرده این یعنی هر انسانی منحصر بفرده و ارزش منده❤پس قدر خودتو بدون و مراقب قلب مهربونت باش و نزار کسی بشکنتش🥰

بزار یه تبریک به زبون خودم بهت بگم:

دوغون گونون قوتوله اولسون😘

آرزولارین خاطیره اولسون❤

یعنی تولدت مبارک ان شاءالله آرزوهات برات خاطره بشن🥺❤

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥