narges_yfgg مدیر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7013 عنوان اصلا دختری هست که یک مردم تو زندگیش نباشه | مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 48 پست اصلا هستن همچین دختراییخیلی تعدادشون اندکه اصلا قابل گفتن نیست ...... بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 1404/08/08 | 22:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گندالف عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 3431 خیلی کم پیدا میشه اینی که شما میگید منم نمیگم کسی ادعا کردم میگم همچین کسایی کلا خیلی تعدادشون محدود ... خب اصلا یه مرد وارد زندگیت شده باشه،الان مسئله چیه؟ ایرادش چیه به نظرت؟ در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که میتوان برایشان جنگید. جی.آر.آر.تالکین
meridabanoo عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 561 تو انقدر بهشون اطمینان داری از کجا میدونی نمیگم رل داشتن نداشتن ولی از کجا میدونی یک پسرم تا حالا تو ... عزمزمه ۲۴ پیششون هستم میدونم دیگ بپذیر خواهشا کاربری من و خواهرم مریم 😃❣️
narges_yfgg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7013 خب اصلا یه مرد وارد زندگیت شده باشه،الان مسئله چیه؟ ایرادش چیه به نظرت؟ ایرادی نداره میگم چیز عادیه ولی جالب اینه دخترا مخفی میکنن اینو من تعجبم از این میاد چرا فکر میکنن احمقیم فکر میکنن مخفی کنن باحالن بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
narges_yfgg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7013 عزمزمه ۲۴ پیششون هستم میدونم دیگ بپذیر خواهشا من پذیرفتم ولی بازم میگم تعدادشون محدوده بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون