2777
2789
عنوان

اصلا دختری هست که یک مردم تو زندگیش نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 48 پست
امضات میخونم غم عالم میشینه رو دلم 😕حق ما این نبود

🫂❤️

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

دختر که نه ولی من زنم پشه نر هم تو زندگیم نیست ،نه پدری نه برادری نه شوهری ،حتی پسر هم ندارم ،هیچ کی نیست .و این باعث شده باور کنم زن ها اون قدر قوی هستن که بدون پشتوانه هیچ مردی زندگی کنن ما نیازی به اونا نداریم اونا نیاز به ما دارن .خودتون باور کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دختر خاله های من رو سرشون قسم میخورم تحصیل کرده خوشگل ۲۶سالشونع تا حالا هیچ دوس پسری نداشتن هیچی

تو انقدر بهشون اطمینان داری 

از کجا میدونی نمیگم رل داشتن نداشتن ولی از کجا میدونی یک پسرم تا حالا تو زندگیشون نبوده بزار نپذیرم حرفتو 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
نمی‌دونم ولی داداش من تا حالا یه دختر هم تو زندگیش نبوده امیدوارم دختری مثل خودش قسمتش بشه 🤲🏻

چقدر با اطمینان اینو میگی یک درصد فکر نمیکنی شاید بوده و به تو نگفته

وا این همه آدم تنها و مجرد هست تو دنیا😐

خوب که چی هرچی سنشون بیشتر باشه با آدمای بیشتری وارد رابطه شدن 

تنها بودن و مجرد بودن دلیل بر این نیست که طرف پاکو مطهر باشه 

چقدر با اطمینان اینو میگی یک درصد فکر نمیکنی شاید بوده و به تو نگفته

نه فداتشم 

با هم خیلی صمیمی هستیم و اخلاق داداشمو می‌دونم 

خیلی خجالته و همیشه هم به من میگه من روم نمیشه تو باید اولش صحبت کنی برام 

چی مردم‌؟ یا یه مرد ؟ اگه منظورت مرد هست آره خودم

مَردَم 

چندسالتونه؟ 

تا حالا یک پسرم نبوده به عنوان دوست یا یمکالمه کوتاه برای آشنایی دیت رفتن 

تو دنیای مجازی حتی برای شوخی مسخره بازی های نوجونی؟

خوب که چی هرچی سنشون بیشتر باشه با آدمای بیشتری وارد رابطه شدن تنها بودن و مجرد بودن دلیل بر این نیس ...

اولاً ربطی نداره،ممکن کسی سنش بیشتر باشه ولی کلاً تو این فاز نباشه،بعدشم حالا کسی ادعای علیه سلام بودن نکرده که،مگه آدم با کسی حرف بزنه که آشنا بشه ناپاک؟؟؟؟😐😐😐😐

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
بودن پیشنهاد داشتم اما می دونستم شخص مناسبی نیستن صرفا دنبال رابطه چند روزه هستن

خوب من اینا هم حساب میکنم ....

اولاً ربطی نداره،ممکن کسی سنش بیشتر باشه ولی کلاً تو این فاز نباشه،بعدشم حالا کسی ادعای علیه سلام بو ...

خیلی کم پیدا میشه اینی که شما میگید 

منم نمیگم کسی ادعا کردم میگم همچین کسایی کلا خیلی تعدادشون محدوده 

برای آشنایی جرم نیست ولی به هر حال وقتی با یک مردی پیام میدی برای اشنایی دیت میرین یا باهاش آیندتو حتی برای یک لحظه تصور میکنی همون نشون این نیست که یک مردی شده برای چند ثانیه وارد زندگیت شده..