2777
2789
عنوان

ترشی موز😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 104 پست
اسی نتونستم تحمل کنم،زدم گوگل نشون داد با همون موز رسیده هم درست میشه

خدایا خودت ظهووور کننننن🙏🏻

آخه اون موز شیرییین و بریزی تو سرکه؟ حالووووم بدددددددد

ز منجلیق فلک سنگ فتنه میبارد                                                من ابلهانه گریزم در آبگینه حصار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باورت نش ولی لواشک ترشک اناناس داریم سبز زرد 🤣 بعدش ترشی سالاد داریم شامل ذرت زیتون فلفل قارچ ...

وای آرههه اونو دیدممم😂😂

ولی هیچ کدوم اندازهٔ ترشی موز بهم ضربه وارد نکرد🤣

ز منجلیق فلک سنگ فتنه میبارد                                                من ابلهانه گریزم در آبگینه حصار
ولی لذیذ هست میگن

ممکنه باشه. بازم اونو میشه هضم کرد چون هم میوه‌ست هم شیرین

یا خدا😂😂😂

این یه شوخی دهه شصتیه 😂😂😂

مار مینداختن تو شیشه والکل روش میریختن برای دکور 

که بهش میگفتن ترشی مار یا مارشور 😉

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
نه به خدا تازه مربای پوست هندونه من خوردم

کار داره به جاهای باریک میکشه😂😂

من همون مربای پوست پرتقالم برام عجیبه

این یه شوخی دهه شصتیه 😂😂😂مار مینداختن تو شیشه والکل روش میریختن برای دکور که بهش میگفتن ترشی مار ...

پس سنم قد نداد که نفهمیدم😂💔

عجب دکور عجیبی ولی خدایی😂😂

فکنم امشب خوابت نمیر ازفکر🤣 برو بخرش بخور چه مزی

همووووون🤣🤣🤣 فکر کنم من برم چین و تایلند از شوک یه سری غذاهای چندششون تکلممو از دست بدم🤣🤣🤣

کار داره به جاهای باریک میکشه😂😂من همون مربای پوست پرتقالم برام عجیبه

تازه من امروز تو شبکه استانی دیدم  مربای انار اموزش میداد 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
تازه من امروز تو شبکه استانی دیدم مربای انار اموزش میداد

نتیجه: از همه چی میشه مربا درست کرد مگر اینکه خلافش ثابت بشه😂😂

دیگه بدتر از ترشی تخم مرغ نیست که🤢

واقعا این یکی حال بهم زنه 

من ترسی زیاد درست میکنم ولی این اول بار میشنوم