2777
2789
عنوان

ترشی موز😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 104 پست
من نمی‌دونم آدما چه اصراری دارن گند بزنن به طبیعت یه چیزی یا زیادی روش کار کنن که بشه یه چیز دیگه؟ ح ...

وااای دقیقاا....

چرا نمیتونم درک کنممممم آخه تا وقتی میوه هست چرا بادمجون؟😂😂😂💔

پس همونهه دیگه😂😂

ز منجلیق فلک سنگ فتنه میبارد                                                من ابلهانه گریزم در آبگینه حصار
جدی

اره بزن گوگل شکلش قشنگه مزه شو نمیدونم 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولین بار تو شیراز دیدم قیمتشو پرسیدم فروشنده گفت برای دکور مغازه مونه فروشی نیست

عجببب...

ز منجلیق فلک سنگ فتنه میبارد                                                من ابلهانه گریزم در آبگینه حصار
دیگه دستم نندازین تو رو خدا🙏🏻

ندیدی؟ 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

واکنش من :

خدا گل بگیره یک بارگی با بالنگ و پرتقال هم ترشی درست کنین آخه ترشی موز

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

مگه وجود داره؟😂😂

قدیم تو دارخونه  ها بود 😂

واکنش من :خدا گل بگیره یک بارگی با بالنگ و پرتقال هم ترشی درست کنین آخه ترشی موز

به خدا بیکارن ترکیبای سمی ابداع میکنن😂😂😂

شوخی میکنییین؟؟؟

نه به خدا 

تازه مربای پوست هندونه من خوردم