2777
2789
عنوان

بچه ها باغ گرفتن همسرم واسه تولد خواهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 2370 بازدید | 103 پست
عجب😂

جدی گفتم

یه کاری کن کوفتشون شه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن بیخیال باشی من بودم میمردم از حسادت خون به پا میکردم

نه من مهم نیست

دلم یکمی شکست

چون چندماه قبل به من گفت توکه بچه نیستی خجالت بکش

با اینکه از خواهرش ۸ سال کوچیک ترم

همین

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

جدی گفتمیه کاری کن کوفتشون شه

اخه تو شخصیتم نیست اینکارو بکنم

حرفی هم بزنم دعوا درست میشه

از طرفی شوهرم خونه بابای من نمیره

حالا چرا؟

چون یه بار دعوامون شد من به بابام گفتم و البته بابامم طرف شوهرمو گرفت با اینکه مقصر بود

ولی خب نمیره

میخوام بگم که منم نمیام و مثل خودت رفتار میکنم ولی خب شک دارم بگم یا نه

منم حسود نیستمناراحت شدم ولی خب

حق داری

خودش شوهر داره

بیل که به کمرش نخورده

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خب به اینا جه ربطی دارهسه تا اسکل خودنما

اره 

اون یکی داداشش که تز داده مجرده

ابجیشم که از خداشه

اون یکی برادرشوهرهامم اصلا کاری به این چیزا ندارن

این قبول کرد فقط

۳ تا داداش دیگه کشیدن کنار

فقط این ۳ تا موندن

اخه تو شخصیتم نیست اینکارو بکنمحرفی هم بزنم دعوا درست میشهاز طرفی شوهرم خونه بابای من نمیرهحالا چرا؟ ...

خودت بشین فکر کن

ارزششو داره اوقات تو تلخ شه و اون تولد بگیره یا نه

فکر کن صدقه دادی

نری قطعا کلی حرف پشتت میزنن

اون برادرشوهرت متاهله؟

من نمی‌گم من درسته کارم قطعا قلب شما بزرگتر از منه

میدونم خوشگلم

منم ناراحتم

ولی خب چه میشه کرد

دوست داشته شدن زوری که نمیشه

خودت بشین فکر کنارزششو داره اوقات تو تلخ شه و اون تولد بگیره یا نهفکر کن صدقه دادینری قطعا کلی حرف پ ...

نه مجرده

۳ تا داداش دیگه دارن گه گفتن ما فقط میایم به ما ربطی نداره هیچی