2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره از استغفار امام صدق خیلی شنیدمعه نمیدونستم اول ماه ثمری باید شروع بشهشما تحربتون ازش چی بوده

شغلمون آزاد هست اون مدت واقعا فروشمون خوب بود

ان شاءالله دوباره شروع میکنم

شغلمون آزاد هست اون مدت واقعا فروشمون خوب بودان شاءالله دوباره شروع میکنم

فقط فروشتون بیشتر شد ؟

یعنی معجزه ای نشد اونجور ک امام صادق گفتن گنحی از ثروت یا گنجی از دانش 

منبعش کجاس

منم خوندم یه ذکری هس به پیاز میخونی و میخوری شب شنبه مثل فردا شب 

من هر هفته که یادم باشه میخونم طلبی از کسی که دارم بدون اینکه بگم واریز میکنن خداروشکر 😂 خیلی برام جالب هس

فقط فروشتون بیشتر شد ؟یعنی معجزه ای نشد اونجور ک امام صادق گفتن گنحی از ثروت یا گنجی از دانش

نه دیگه 

ولییی خداروشکر من واقعاااا راضی  بودم و سجده شکر میکردم تو این اوضاع بازار خراب همون که کارمون راه بیافته و کارگشایی بشه هزار بار شکر گفتن داره 

منم خوندم یه ذکری هس به پیاز میخونی و میخوری شب شنبه مثل فردا شب من هر هفته که یادم باشه میخونم طلبی ...

چه جالب فقط طلبه مثلا پول گنده نمیاد به حساب ادم ؟

عزیزم متوجه نشدم یعنی جمعه که به شب رسید اونوقت بخونیم یا وقتی شنبه به شب رسید ؟

منبع چیهمرحوم ایت الله کشمیری‌گفتنایشون عارف بزرگی بودن

وقتی روز جمعه تموم شد و به شب رسید باید بخونیم یا وقتی شنبه به شب رسید ؟

چقد پیاز برداریم؟ پیاز درسته ؟

فرقی نداره رنگش