2777
2789

از کلاسای فیلمنامه نویسی و نویسندگی و نقاشی و سیاهقلمی که رفتم میتونم بگم تاااا الانکه رشته ام طراحیدوخته و تو کار دیزاین و لباس عروسم ولی تئاتر هم کار میکنم و جدیدا به طراحی داخلی و طراحی صحنه هم علاقه پیدا کردم😭

البته یه خوبیش اینه میتونم استعدادمو ترکیب کنم مثلا لباسی طراحی کنم که شبیه شخصیتهای نمایشی باشه و رو پارچه اش نقاشی کار شده باشه یا نقاشی بکشم که پرسپکتیو توش قاطی شده باشه...

کدوم کتاب های فیلمنامه نویسی رو‌خوندی؟

راجبش کتاب نخوندم ولی دوره ای که کلاس میرفتم استادم برا هر مبحث پیشنهاد میداد یسری فیلمارو ببینیم البته از اون سالا نزدیک ۶ ۷ سال میگذره هبچی ازش یادم نمونده... ولی هدفم اینه دوباره سمت کلاساش برم اینسری حرفه ای تر کار کنم مدرک بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راجبش کتاب نخوندم ولی دوره ای که کلاس میرفتم استادم برا هر مبحث پیشنهاد میداد یسری فیلمارو ببینیم ال ...

حتما استادت رو‌عوض کن 

چطور ممکنه بهت نگه کتاب های منبع برای فیلمنامه نویسی رو‌بخونی

اصلا بدون خوندن اونها نمیتونی ساختار فیلم و اوج و گره گشایی و‌گره افکنی و....رو متوجه بشی 

و خیلی چیزهای دیگه که اینجا مجال گفتنش نیست

حتما استادت رو‌عوض کن چطور ممکنه بهت نگه کتاب های منبع برای فیلمنامه نویسی رو‌بخونیاصلا بدون خوندن ا ...

راستش خودم کلاساشو ول کردم حس کردم استعداد کافی شو ندارم اون موقع قبل دوره کرونا بود

ولی الان دوست دارم تو دانشگاه فیلمنامه نویسی بخونم امیدوارم استاداش خوب باشن🫠