2777
2789
عنوان

کاش دخترم‌ بلوغ زودرس داشت🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 5008 بازدید | 184 پست
امیدوارم چند وقت دیگه ببینم خیلی دخترت قد کشیده و بارون بیای بهمون اطلاع بدی.فقط همه نگرانیهات رو بر ...

ممنونم😊

در مقابل پست‌هایی ازقبیل چرا دیر اقدام کردی و... چقدر پست شما به من آرامش داد

التماس دعا

براتون آیت الکرسی میخونم

زندگی زیباست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش قد میکشه دکترا امید نمیدن چون ی وقتی میانگین قدی والدین کوتاهه و بجه قد نمیکشه والدین طابکار پزشک میشن

من معلمم همه دانش اموزام تقریبا پریود میشن. بعد چند سال که میبینمشون اکثرا قد کشیدن

همتای مامانم بودم❤

ممنونم😊در مقابل پست‌هایی ازقبیل چرا دیر اقدام کردی و... چقدر پست شما به من آرامش دادالتماس دعابراتو ...

ممنونم حقیقت اینه که کسی دیگه قدش کوتاه نمیمونه حتی اگه عورمونها همکاری نکنن.چون کوتاهی قد از سو تغذیه میاد و روان پریشان و ژنتیک کوتاه.شما ژنتیک کوتاه که ندارید.خدارو شکر بقیه چیزها هم رو روال.پس فقط خوشبین باشید و این اختلال‌ها همشون یه دوره ای تو زندگی‌ها میان تا شمارو محک بزنن.ارامش خودتون حفظ کنید و رها کنید.غصه نخورید.کاری از دستتون بر میاد که انجام نداده باشید.به خدا توکل کنید و بخواهید بهترین مسیر سر راهتون قرار بده.من هم برای شما و فرزند گلت دعا میکنم.با خودتون مهربان باشید

ممنونم حقیقت اینه که کسی دیگه قدش کوتاه نمیمونه حتی اگه عورمونها همکاری نکنن.چون کوتاهی قد از سو تغذ ...

خیلی ممنونم از دلگرمی تون

اما متاسفانه ژنتیک کوتاه رو داریم تو خانواده که امیدوارم دخترم به ایشون نرفته باشه

همچنان امیدم به خداست دعا کنین بهترین تصمیم رو براش بگیریم

زندگی زیباست...