2777
2789
عنوان

ازدواج دهه شصت

120 بازدید | 13 پست

سلام. لطفا نظرات خود را اعلام نمایید. 

دختر متولد ۶۳ چقدر احتمال داره ازدواج کنه و اصلا به صلاح هست بنظرتون فرزند داشته باشه یا نه ؟؟؟   شغل هم فنی از ساعت ۸ تا ۱۷ گاها ۱۸ ... هیچ مزیتی هم نداشته باشه فقط یه حقوق و مدرک دکتری که الان همه دارند خیلی دلم بچه میخواد فقط یه دونه.... اما متاسفانه برخلاف گذشته خواستگار دیگه ندارم و آدم درست حسابی هم اطرافم نیست.

توکل کن به خدا

ان شاء الله هم همسر مناسبی خواهی داشت و هم فرزندی صالح

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول واسه فریز کردن تخمک حتما اقدام کنین 

در ثانی کی گفته همه دکتری دارن و شاغل و هدفمند هستن!

شما همه چی تمومی 

کلی آقای مجرد ۴۰ به بالا هستن عزیزم سن عجیبی نیست واسه ازدواج

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

کی گفته همه شاغل هستن و مدرک دکترا دارن؟

البته رک بهت بگم توقعت رو باید بیاری پایین و از یکسری خواسته هات بگذری

اگه بخوای طرف همه ویژگی های مورد نظرت رو داشته باشه نمیتونی ازدواج کنی 

اگه بخوای ک حتما میتونی ازدواج کنی.... فقط نه با هرکسی. اون خانم بازیگر 4 سال هم از شما بزرگتره ک تا ...

اونا معروف هستند عزیزم شما که خیلی وقت دارید... ازدواج هم شده کنکور انگار هر کی انجام نده بدبخت بدبخته چی بگم. من از ۳۰ سالگی تا الان علاقه ام به ازدواج کم شد الان هم میگم کاش خدا یکی را سر راهم بگذاره علاقه ام برگرده از بس کارهای سخت انجام دادیم و استرس حس همه چی ازم رفته

اونا معروف هستند عزیزم شما که خیلی وقت دارید... ازدواج هم شده کنکور انگار هر کی انجام نده بدبخت بدبخ ...

انشالا بزودی با یک مورد خوب آشنا میشی و ازدواج میکنی 

فقط ازدواج مهم نیست؛ مهم آدم خوب و باشرف و خانواده داره 

مجردی و تنهایی بهتر از ازدواج نامناسبه 

با آدم بدرد نخور ازدواج کنی چیزی جز اعصاب خوردی و زحمت و دردسر نداره 

سعی کن به خودت برسی ؛ بری بیای ؛ سنگین بگردی 

الان عقل مردم به چشمشونه 

میتونی سایت های همسریابی و سایت آدم و حوا و سایت تبیان ثبت نام کنی و آشنا بشی 

اونا معروف هستند عزیزم شما که خیلی وقت دارید... ازدواج هم شده کنکور انگار هر کی انجام نده بدبخت بدبخ ...

نه بابا مجردی بدبختی نیس.... ازدواج کنی شوهرت میگه اینجا برو اونجا نرو چی بپوش چی نپوش چی بپز چی نپر.... ازدواجم مشکلات خودشو داره. ولی تو ک ازدواج رو دوس داری انشالا خدا یه پسر خیلی خوب سرراهت قرار بده که خواستگارت باشه و خوشبخت شین

لایک نکن

انشالا بزودی با یک مورد خوب آشنا میشی و ازدواج میکنی فقط ازدواج مهم نیست؛ مهم آدم خوب و باشرف و خانو ...

نمیتونم به خودم برسم در حد یه مانتو ساده و مقنعه ... بخاطر محیط کارم .... کارم استرسی هست اصلا نمیتونم بخودم برسم مگه برگردم خونه این مقنعه را از سرم در بیارم که خوشگل شم.🥲