2777
2789
عنوان

میخام از تنبلی برم تو آ پ

59 بازدید | 12 پست

جسارت نباشه ها 

ک تابستونا و عیدا و 5شنبه و جمعه بیکار باشم 

بعدش رشته ام مرتبط نیس، اگه ارشد تو دانشگاه پیام نور روانشناسی بخونم، بعد تحمل سختی مقطع ابتدایی (خیلی ها میگن ابتدایی ها مهربونن ولی من مقطع راهنمایی و دبیرستان رو بیشتر دوست دارم) میتونم آزمون بدم تو آموزش و پرورش  و خودمو به معاون ارتقا بدم؟ با مشاور مدرسه؟! 

البته اگه معاون تابستونا مثل مدیر گیر نیست

در کل بنظرتون ارزششو داره؟! 

آزمون اینقد سخته سابقه دارا هم امتیاز دارن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمون اینقد سخته سابقه دارا هم امتیاز دارن

حوصله بچه ابتدایی ها رو ندارم، رشته امم مرتبط نیس، فقط ابتدایی میتونم برم

از کتابای ابتدایی ها متنفرم ، فقط جهت رسیدن ب مرادم مدت کوتاهی مثل 4 سال میتونم تحمل کنم 

یعنی باید امتیازم برا آزمون بیشتر باشه؟ 

حوصله بچه ابتدایی ها رو ندارم، رشته امم مرتبط نیس، فقط ابتدایی میتونم برماز کتابای ابتدایی ها متنفرم ...

باید خیلی بخونی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

تو کدوم قسمتش؟ کلا برام تنبلی خیلی شیرینه بنظرتون میارزه این کارا رو کنم؟

همه جاش باید زیاد بخونی 

ولی دبیری  شغلش راحتر

کاش کسی بود اطلاع داشت درست راهنماییم می‌کرد هم پول لازم دارم هم توان 6 روز در هفته سر کار رفتن رو ن ...

ایتا داری؟

@estekhdam_100