2777
2789
عنوان

کاش ادم درستی بودی خیانت نمیکردی

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 45 پست
امیدوارم شوهرت نباشه و نامزد باشی

شوهرمن بعداز ۱۵ سال اینکارو کرد باهام

و عذرخ‌اهی کردو گفت اشتبا کردم 

ولی همسرم اعتیاد ب قرص ترا و شیره  مصرف میکنه 

اخلاق بددددد عصبییییییی باهمه چیش ساختم 

الانم بهش فرصت دادم😔

دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸
با یه لگد همراهیش کن بره لیاقت تو رو نداشته منی ک همسرم بهم خیانت کرده چطور اروم شمبعداز ۱۵ سال زندگ ...

قریون دلت برم متاسفانه انگار ما زنها محکومیم

حداقل تا دوران دوستیه میتونیم ب راحتی طرفو ول کنیم ولی وقتی پای ازدواج و بچه درمیون باشه اصلا بحث ساده ایی نیست 

و متاسفانه اکثر آقایون براشون یه چیز پیش پا افتاده ایی هست رابطه با زنه نامحرم

واسه آرامش دلت دعا میکنم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین راحت بذار بهت بگم ۹۰ درصدشون همینن حالا نمیدونم اون ده درصدم لو نرفتن یا واقعا خوبن!از همشون مت ...

دلم برای خودم میسوزه الان ک تموم کردیم من حتی دلم نمیاد کسیو جاش بذارم اون اونموقع هم منو جایگزین کرد با کسی دیگ

میدونم ذات بدی داشت ولی میتونست خوب باشه من دوسش داشتم 

قریون دلت برم متاسفانه انگار ما زنها محکومیمحداقل تا دوران دوستیه میتونیم ب راحتی طرفو ول کنیم ولی و ...

ممنونم ازت عزیزم 

ولی باید دم اینجور نرهارو قیچی کنیم دیگه دنیارو به گند کشوندن باید از یه جایی دیگع بفهمن دنیا دست کیه 

نباید بگیم همینن و مرد هستن...... بی ذات های کثیف 

اینجوری وقیح تر میشن و ادامه میدن باید حساب کار دستشون بیاد ....

ممنونم بابت دعات✨

من نمیخواستم بزرگ بشم میخواستم دوست داشته بشم من باهاش خوشحال بودم همیشه صدمو گذاشنم براش

اشباه همینه ببین هر دختری ک صد خودشو میذاره لطمه میخوره

همه دخترا و زن‌ها حتی مادربزرگ‌ها هم احساس دارن و دوست دارن دوست داشته بشن

اول خودتو دوست داشته باش تو رابطه که میری خودت مهمتر از اون طرف هستی بهش یاد بده تو دوست داشتنی هستی لیاقت تو احترام و محبت هست 

وابسته کسی نشو و بیشتر از لیاقتش محبت نکن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

ممنونم ازت عزیزم ولی باید دم اینجور نرهارو قیچی کنیم دیگه دنیارو به گند کشوندن باید از یه جایی دیگع ...

خب چجوری ،؟

شما یه زنی میتونی واسه از بین بردن اینجور مردها الان چیکار کنی؟

من وقتی خیانت دیدم دیدی پسر بچه هایی ک یه خطایی میکنن وقتی کسی میفهمه خندشون میگیره نمیتونن جلو خودشون بگیرن دقیقا همسرم همچین رفتاری داشت و قسم میخورد ک خیانت نکردم 

مگه چکاری تونستم بکنم 

فرصت نده دیگ

اخه ۲ تا بچه دارم 

یه عمر با تمووووووومه بدبختیاش سوختمو ساختم 

چون دوسش داشتم چون نمیخواستم به راحتی زندگی که توش انقدر سختی کشیدمو بذارم برم ....

ولی یه بار بهش فرصت دادم 

توروخدا ت که مجردی نذار بهت ظلم بشه و بهت زور بگن این مردک های بی ذات قدر خودتو بدون لطفا و نذار ازت سواستفاده کنن و هر غلطی دلشون خاست بکنن اخرش 

ما هستیم ک زجر میکشیم چون اونا احساس ندارن مهم نیست براشون.... خواهش میکنم قدر خودتو بدون 

اخه ۲ تا بچه دارم یه عمر با تمووووووومه بدبختیاش سوختمو ساختم چون دوسش داشتم چون نمیخواستم به راحتی ...

نه دیگ من تمومش کردم با اینکه پر رو پر رو فکر میکرد رابطمون پا برجاست 

فهمیدم شرایطت سخته شما بنظرم به چشم عابر بانک ببینش حواست به خودت و بچه هات باشه میدونم خیلی سخته با اینجور ادم زندگی کردن

خب چجوری ،؟شما یه زنی میتونی واسه از بین بردن اینجور مردها الان چیکار کنی؟من وقتی خیانت دیدم دیدی پس ...

چن ساله خیانت دیدی؟

الان همه چی خوبه؟

بچه داری؟

خب ب نظرم نباید بیشتر از یکبارفرصت بدیم 

چون اگه یکبارمون بشه دوبار گستاخ میشن و طبیعی میشه براشون بفهم هر اشتباهی یه تاوانی داره....

نه دیگ من تمومش کردم با اینکه پر رو پر رو فکر میکرد رابطمون پا برجاست فهمیدم شرایطت سخته شما بنظرم ب ...

❤️‍🩹💔

ممنونم ازت 

اون تاپیکت نفهمیدم چرا منحل شدمرتقب باش اون ی مریض روانیه لذت میبره از گول زدن دخترا

نمیدونم نی نی بار تعطیل کرد

نه برنمیگردم بهش کسی رم دیگ نمیتونم دوست داشته باشم میشناسم خودمو 

نمیدونم نی نی بار تعطیل کردنه برنمیگردم بهش کسی رم دیگ نمیتونم دوست داشته باشم میشناسم خودمو

با کسی توورابطه نرو اونجا برات کلی تایپ کردم

پسرا بی ارزش تر از اون هست دوست شی باهاشون تازه تووزندگی مشترکم خیلی هاشون آشغالن

منتها سطح خودت بالا ببر هدف بزار تو زندگیت خوداگاهی کن 

بعد ازدواج درست برات شکل پیدا میکنه

استاد محمد شجاعی هم تو ایتا دنبال کن خودآگاهیش گوش کن مبارزه با غم اینا رو اینقدررررر رشد میکنی

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....