2777
2789

احتمالا یکی چندروز دیگه اثاث کشی کنم خونه بعدیمون روبرومونه باردارم ۳ماهه حالم افتضاحه روزی ۱۵بار بالا میارم همش گیجم‌و تهوع دارم هیچی نمیتونم بخورم همش تو ضعفم اثاث‌کشیم نکردم تاحالا خانومای کاربلد راهنماییم کنین چیکار کنم چیکار نکنم از کجا شروع کنم اصن🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️هیچکسم ندارم، کمکی بگیرم یا چیکار کنم فوت‌و فنای اثاث‌کشی‌رو بگید مرسی ازتون

کاربری واگذار شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون جمع‌و جورکردنش‌و اینارم نمیدونم اصلا گیجِ بارداریم

اول از اشپزخونه شروع کن. وسایلای که نمیخوایی بذار داخل کارتن.

فقط یکی دوتا ظرف بذار که غذا میخوای درست کنی تا اونموقعه که میخوایی اسباب کشی کنی

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

ببین معمولا ماه چهار و پنج آدم حالش خوبه، اون موقع انجام بده 

فعلا کارتن بگیر کم کم ظرف هارو جمع کن

اگه اون خونه خالیه، کارگر ببر تمیزش کن

ظرف هارو کم کم ببر

تو یه روز همه رو ببری سخت میشه

اول از اشپزخونه شروع کن. وسایلای که نمیخوایی بذار داخل کارتن. فقط یکی دوتا ظرف بذار که غذا میخوای در ...

ببین خونه روبرومونه اونور خیابون ظرفارو همینجوری بزارم یعنی لباس‌پیچ‌و سلفون‌و اینا نکنم چیزی نمیشه بنظرت

کاربری واگذار شده

یعتی خودم هیچکاری نکنم؟😑

خوشگلم حالت تهوع داری دیگه.‌.

باز الکی به خودت فشار بیاری؟!

فقط وایستا و بشین یه گوشه، مدیریت کن...

زیادی هم حساس نشو که حتما اون جوزی که شما با ظرافت انجام میدی، انجام بدن...

ماکارون هستم:)

ببین معمولا ماه چهار و پنج آدم حالش خوبه، اون موقع انجام بده فعلا کارتن بگیر کم کم ظرف هارو جمع کناگ ...

وقت خونه‌مون تموم شده ۵،۶ روز مونده قرار بود همینجا بمونیم یهو رفتنی شدیم گیر موندم

کاربری واگذار شده

خوشگلم حالت تهوع داری دیگه.‌.باز الکی به خودت فشار بیاری؟!فقط وایستا و بشین یه گوشه، مدیریت کن...زیا ...

کارگر از کجا بگیرم بعد آقان یا خانوم چجوریه کارشون دستمزدشون

کاربری واگذار شده