2777
2789

خیلی وقته دیگه قطع امید کردم دیگه تلاشی برای خوب شدن این زندگی نمیکنم تاحالا شده یه نفره همچین به دوش بکشی مدرسه خونه بچه غذا مهمون خرید خوشحالی 

من زن فردیم که فقط بلده کار کنه فقط 

محبتی ندیدم عشقی ندیدم اگه بگن تیکه گاهت کیه حتی اسمشم نمیاد تو ذهنم در این حد باهم غریبیم 

بفکر طلاقم ولی نمیتونم موندم بین دو راهی نه میتونم برم نه میتونم بمونم ...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم 

اما چند سال اخیر دیگه رهاش کردم و کاری بهش ندارم و دارم رو توانایی‌های خودم کار میکنم 

کلاس میرم باشگاه  و به زیبایی هم جدیدا بیشتر اهمیت میدم و برای خودم اهمیت قائل شدم 

عزیز دلم اون ته ته وجودتون نیاز داره به چیزی یا کسی اینکه شما به ادما رو میارید هیچوقت پر نمیشه برید سمت خدا باهاش رفیق شید شاید تمام این اتفاقات میخواد بیفته تا خدا رو بهتر بشناسید تا رفیق شیشِ خدا بشید میدونم حرفام شاید زیادی کیلیشه ای و تکراری باشه ولی اگه برید سمتش عمیقا متوجه میشید ...برو پیش خودِ خدا و باهاش رفیق شو همین عزیزم🩵🌸