2777
2789
عنوان

کیا متاهلی رفتن دانشگاه❓خانواده شوهرم بفهمن فاجعه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5494 بازدید | 213 پست
وای تحریکم نکنید😭میرم بهشون میگم اونان دعوا میندازن منم میگم به شماربطی نداره سرتون تو ناف خودتون ب ...

نه تند نشو هرچی گفتن با لبخند جواب بده قاطع بودن با تند بودن فرق داره

اینجا بترسی بعدا جاهای دیگه هم ازشون میترسی و عادت میکنی به ترس

خب شما چرا وارد همچین خانواده ای شدین؟

از اول که مشخص نمیکنن چه جورین .

مثلا من چندین ماه با پسره قرار گذاشتم پسره رو شناختم و  انتخاب کردم ولی واقعا شوهرم خیلی خوبه برعکس خانوادش .

خانوادشم چندین بار دیدیم ظاهرا خوب و خوش برخورد بودن ولی بعد از ازدواج مادرشوهرم نشون داد چه حسود و دو به هم زنیه و از زنداداش ها و عروس ها و خواهرشوهرها و مادرشوهرش و جاری هاش الکی الکی از سر حسادت متنفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سال سوم دانشگاه اومدن خواستگاریم و عقد کردیم ، خرجمو بابام میداد گه خوریش رو مادرشوهرم میکرد .ولی ...

دمت گرم شیرزنی😍👍🏻

ارزو دارم یه بار بتونم جواب بی احترامیا ،تیکه ها،دخالتا و قضاوتا و نامردیاشونو بدم اما تا الان هرموقع هرچی بهم گفتن تن و بدنم لرزیده و زبونمقفل کرده

اونام کیف میکنن عروس بی زبون و ترسو دارن هرگهی دوس دارن میخورن

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
از اول که مشخص نمیکنن چه جورین .مثلا من چندین ماه با پسره قرار گذاشتم پسره رو شناختم و انتخاب کردم ...

بالاخره یه چیزایی مشخص میشه. اگر خانواده ای به تحصیلات اهمیت بدن دخترا و بقیه عروسا و پسراشون کم و بیش تحصیلات دارن دیگه. از اول مشخصه

من سال سوم دانشگاه اومدن خواستگاریم و عقد کردیم ، خرجمو بابام میداد گه خوریش رو مادرشوهرم میکرد .ولی ...

بعدشم اصلا خرج دانشگاهتم شوهرت بده ایرادی نداره چرا باید گوهشو بخورن اخه

نه تند نشو هرچی گفتن با لبخند جواب بده قاطع بودن با تند بودن فرق دارهاینجا بترسی بعدا جاهای دیگه هم ...

نمیتونم بابا چندساله خانواوم سرزنشم میکنن چرا زبون نداری حرفتو بزنی من وقتی اونارو میبینم دست و پام میلرزه تا حالا نتونستم جواب بدم

خودتم سست عنصر بودی

دانشجو بودی گفت نرو گفت به رو چشم؟

به هیچی فکر نکن

و بهشونم جواب نده

تا کسی گفت بالاچشمت ابروعه قهر کن بهش محل نده

دانشگاه هم برو

درستم تموم کن

سرکارم برو

دخالت ممنوع

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

بالاخره یه چیزایی مشخص میشه. اگر خانواده ای به تحصیلات اهمیت بدن دخترا و بقیه عروسا و پسراشون کم و ب ...

ااخه مهم نیس که خانواده نظرشون چی باشه.

من روز اول ک با شوهرم صحبت کردم چون گف دانشگاه نرو من ول کردم و نرفتم،الانم چون شوهرم راضیه دارم میرم،عقاید و رضایت خانوادش برام مطرح نیست اصلا و دوس دارم اونا اینو بفهمن که برام هیچ کاره ان اما خودشونو صاحب و مالک اختیار من میدونن

نمیتونم بابا چندساله خانواوم سرزنشم میکنن چرا زبون نداری حرفتو بزنی من وقتی اونارو میبینم دست و پام ...

جلو آینه ماسک ازین صورتکا بزن روی ماسک عکس پدر شوهر یا مادرشدهرت باشه باهاشون قاطع حرف بزن

تمرین عالی ایه

خودتم سست عنصر بودیدانشجو بودی گفت نرو گفت به رو چشم؟به هیچی فکر نکنو بهشونم جواب ندهتا کسی گفت بالا ...

اره راس میگی

من زیاد ترسو و باج بده بودم

دیگه نمیشم و کار خودمو میکنم

واااا ، چرا نمیذاری بفهمن دختر ؟؟بی زبونی؟ بشور بذارشون رو بند بگو دوست دارم می‌خوان چیکار کنن آخه ش ...

ینی هرعواقبی داشت بگم بهشون؟

اونا میخوان اطرافیانو مثال بزنن بگن زن فلانی رف دانشگاه ال شد بل شد شوهرمو پر کنن ک تو بی عرضه ای ک جلوی زنتو نمیگیری

جلو آینه ماسک ازین صورتکا بزن روی ماسک عکس پدر شوهر یا مادرشدهرت باشه باهاشون قاطع حرف بزنتمرین عالی ...

فک نکنم

تو تنهایی خیلی زبون دارم

اونارو ک میبینم قفل میکنم

اره ولی سخته برامهی باید استرس لو رفتنمو داشته باشمکاش نسل ادمای بی مغز منقرض شهخودشون بیکار و علاف ...

شما که اینجوری بودی و خودتو میشناختی چرا وقتی گفت نرو قبول کردی نری

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷