2777
2789
عنوان

کیا متاهلی رفتن دانشگاه❓خانواده شوهرم بفهمن فاجعه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4275 بازدید | 204 پست

دعوا که زیاد بود ولی ما قایم نمی کردیم و ادامه میدادیم

من تو متاهلی دانشگاه رفتم البته از اول شرط کردم و هزینش رو پدرم میداد ولی موافق نبودن سنگ انداختن زیر پای شوهرم نشستن. می خواستم گواهینامه بگیرم اینقدر مخالف بودن و دم گوش شوهرم خوندن که شوهرم میگفت میزنی یه نفر رو میکشی به منم هیچ ربطی نداره. این تازه یکم از کاراشون بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه متاهل ها اکثرا دانشگاه میرنتقصیر شوهرته باید قرص و محکم وایسه بگه آره میره خودم بهش گفتم ب ...

کاش بتونه انقدر مرد باشه اینارو بگه

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
شوهرت بگه به شما چه .چیکار میتونن بکنن.تو یه ساختمون یه روزی میفهمن که

اره منم همینو گفتم به شوهرم

گفتم ما یه حاییم بالاخره فهمیدن چه میکنی

میگه بفهمن خب

تا اتمام درست نذار متوجه بشن شاید خیلیا بگن چ ربطی ب اونا داره ولی وقتی تا این حد دخالت میکنن همسرت ...

اره ولی سخته برام

هی باید استرس لو رفتنمو داشته باشم

کاش نسل ادمای بی مغز منقرض شه

خودشون بیکار و علاف و خاله زنک بازی شده تاریخچه زندگیشون دوس دارن منم اینجوری باشم

منم ادمیم که اگر رشد فردی دائمی نداشته باشم احساس پوچی و  و بی هدفی افسردگی میکشه منو

آره منم متاهل بودم دانشگاه قبول شدم اونا مخالفت کردن گفتن نباید بری خانوادم گفتم ما از قبل نامزدی صح ...

ررفتی اخر؟چیشد رابطت با اونا