2777
2789
عنوان

دخترایی که با یه پسر خیلی خیلی خوشگل رفتین تو رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 36542 بازدید | 847 پست
آره ازینا که میگن غاغا ندایمشیرینی ندایم😂😂😂😂

اقا

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۱ سالشه

یا حضرت ابوالفضل 

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

🐣🐤🐥

اقااااا

بزار دیگ

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
اگه دروغ میگم بگو راست میگی😂🤣🤣🤣

جوجمو میخوام😭

۲۱یا حسین

منم همسن تو بودم همین بودم

الان سرت داغه هر چیم بت بگیم فایده نداره

خودت ی روز متوجه میشی ی ادم قابلیت اینو داره ده بار دیگم دل بده ب دل کسی و ادم خوب ببینه

ب نظرم نباید کات میکردی باید میمکندی و میدی اون ادم تهش باهات خوب میشه یا چیز بدی ازش میبینی ک زده شی