2777
2789
عنوان

کیا سینوزیت و کیپی بینی دارن🥺🥺

102 بازدید | 20 پست

شما هم سردرد شدید و بینی دو تا سوراخ هاش کیپ میشن؟؟؟؟

راهی پیدا کردید برا درمانش؟؟؟؟

کیپی بینی دیوونه م کرده دیگه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

شاید باورت نشه صبح من بیمارستان بودم پرستاره گفت باز ک اومدی سرم بزنی، سینوزیت شدید دارم جوری ک گریه ام میگیره اعصابم خورد میشه،اومدم مشاوره منشی همین الان داشت میگفت چرا ماه قبلی هم همینطوری بودی گفتم سینوزیت دارم همراه با میگرن😐

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

کیپ شدن بینی رو نمی‌دونم دقیق 

وقتی سردرد های شدید وحشتناک 

پیشونی اش خیلی درد می‌کنه با هیچ دارویی آروم نمیشه

گاهی عنبر نسا دود می‌کنه 

همسرم 

همچنین هست

آموکسی کلاو میخوره با مسکن قوی 

ولی من براش روغن سیاه دانه ریختم بریزه تو بینی اش یک قطره .هرشب 

و میگن خوبه 

معجزه شکر گزاری...

شاید باورت نشه صبح من بیمارستان بودم پرستاره گفت باز ک اومدی سرم بزنی، سینوزیت شدید دارم جوری ک گریه ...

شما هم بینی ت کیپ میشه ؟؟؟؟ 

سرم زدی تا خوب بشی ؟؟؟

منم همینم ..یه مدت کل دکترارو گشتم آخرسر یه دکتر عمومی آموکسی کلاو و لوراتادین داد.. خوب شدم

یعنی لوراتادین یک دوره خوردی و خوب شدی ؟؟؟ 

یا کلا هروقت عود کنه میخوری ؟؟؟