2777
2789
عنوان

به نظرتون این وکیله هدفش چیه

163 بازدید | 13 پست

اگهی زده بود داخل دیوار ک ب منشی احتیاج داره از ۲۴ مهر تا الان یک بارم پاک کرد دوباره اگهی کرد نوشته بود احتیاج ب سابقه نداره منم ۳ روز پیش رفتم فرم پر کردم من ک اونجا بودم ۸ ۹ تا دختر دیگم  اومدن چرا یکیو انتخاب نمیکننه و اگهیو پاک کنه ادم ظاهرا متشخصی ام بود و مسن با ی اکانت دیگه تو دیار پ دادم بهش گفت شنبه بیا مصاحبه من امید داشتم بهم زنگ بزنه اما انگار باید بیخیال شم

دشمن خونی مردای نی نی سایتیم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم یبار تابستان بیکار بودم گفتم بزا برم ی پاره وقت جایی کار کنم رفتم ی فروشگاه رئیس مرد بود 

بعد دیگ متوجه شدم اون شغل مناسب من نیست

اقا این یارو رئیس اونجا متاهل ام بود شمارم داشت انقدر زنگ میزد اصلا تعجب کردم منم کلا بلاگش کردم خیلی بدم اومد 

اره هه خوشگلو عجیب غریب بودن

اگه تو بری مصاحبه اولش به مجرد بودنت نگاه میکنه بعدش به بدنت بعدشم به خوشگلیت که یه کاری باهات بکنه اونا درظاهر مرد قانونن ولی انصافن وکیلاانسان خوبی نیستن یکیش همسایه خودمون با اینکه زن داشت وزنشم پاش موند تا وکالت قبول شد ولی الان ۴ تا زنو سوار ماشین کرده بود کلا به زنشم خیانت کرد