2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از آدم‌های سمی دور باش تا مشکلی برات پیش نیاد ه عنوان یه پسر فقط می‌تونم اینو بهت توصیه کنم که جامعه ما پر از آدم‌های عوضیه که باید ازشون دور باشی تا مشکلی برات پیش نیاد

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

من خیلی احساس تنهایی میکنم ولی فکر اینکه ازدواج کنم بازم تنها باشم سخته

من مرد خودشیفته داشتم

اصلا هیچ وقت حس نکردم همراه و همدله

اول بشناس کامل بعد انتخاب کن 

عاشق نشو با چشم باز عاقلانه انتخاب کن

از آدم‌های سمی دور باش تا مشکلی برات پیش نیاد ه عنوان یه پسر فقط می‌تونم اینو بهت توصیه کنم که جامعه ...

خب همون اول که رو پیشونیشون نوشته نشده عوضی یه زخمی باید ازشون بخوریم که بفهمیم ولی من در کل خیلی تنهام به دلیل اینکه کسی نیس حمایتم کنه باادما صمیمی نمیشم هرجا میرم تنهایی میرم بهترین کافی شاپا رستورانا تنهایی میرم هیچکس باورش نمیشه ولی خب تنهایی داره اذیتم میکنه ..یه بارم برای تجربه پیشنهاد اشنایی یکیو قبول کردم بیزارشدم از هرچی اشناییه

من مرد خودشیفته داشتماصلا هیچ وقت حس نکردم همراه و همدلهاول بشناس کامل بعد انتخاب کن عاشق نشو با چشم ...

موقعیتم جوریه نمیتونم باکسی جدی وارد اشنایی بشم خانوادمم خیلی سختگیرن نمیزارن با خواستگارام بیشتر از یک جلسه حرف بزنم

من مرد خودشیفته داشتماصلا هیچ وقت حس نکردم همراه و همدلهاول بشناس کامل بعد انتخاب کن عاشق نشو با چشم ...

دورت بگردم امیدوارم خدا خودش همیشه حواسش بهت باشه

شما جدا شدی عزیزم؟

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز