2777
2789
عنوان

دختر عمم بچهش به دنیا اومده چی ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 22 پست

اره دستشون درد نکنه خیلی خوبه

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم ندارن ( تا آخر ماه ۵ تومن دارن کلا) بابام کلا خسیسه واسه بچه خودش پول نمیده چه برسه به مردم

پس هیچی عزیزم دستشون هم درد نکنه

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
خوبهولی ما پول میدیم به نظرم پول بهتره

عزیزم همین ۶۰۰ و واقعا کسی روش نمیده بعنوان پول نقد بده بنظرم اگر دست کسی تنگ باشه همین وسیله خریدن بهتره

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

از نظر من هدیه لباس کادو مناسبی نیستمن ی عالمه لباس کادویی از بچه م روی دستم باد کردهیا اندازه نیست ...

آخه الان خریدن دیگه 

چیزی که خریدن به نظرم خوبه مناسب فصلم هست جنسش حالا سلیقه دیگه نمدونم 

عزیزم همین ۶۰۰ و واقعا کسی روش نمیده بعنوان پول نقد بده بنظرم اگر دست کسی تنگ باشه همین وسیله خریدن ...

اره واقعا الان 600 خیلی بی ارزشه اونا حداقل 600 فقط باید میوه واسه پذیرایی بخرن

اره واقعا الان 600 خیلی بی ارزشه اونا حداقل 600 فقط باید میوه واسه پذیرایی بخرن

دقیقا الان اگر بخای پول نقد بدی زیر ۲ تومن واقعا زشته